Сонови, толкување на сонови

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
A,шо значи да сонуваш војна дека имало? Луѓе пред мои очи се убивале и такви ствари..

Член од
3 август 2009
Мислења
60
Поени од реакции
3
јас сонував дека мојот телефон бил златен а после станал црн и отидов да го однесам на поправка и се разбудив

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Сонував како кола ме удрила на пешачки...Знам точно која локација е во градов,а колата беше 101...Сум летал бааги пред колата,после лежев на патот,поминуваше полициско југо,му кренав рака за да дојдат,и по некое време дојде полицијата...Кога ме праша џандарот шо е работата,само му кажав дека ме удри колата и толку :S

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Ај сега де,шо значи да сонуваш дека си имал 3-4 кучиња мали и едно големо?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
2 дена по ред сонував во моето маало како се краде,пукотници дома ми влегле на мене еднаш сум избодел на некој у нога,2 пат мене ме пребоделе у раката. Со фантомки ми влегле.

И синока после 2 вечери кошмари,колата пробале да ни ја украдат ама за срека не стигнале далеку туку у маало ја оставиле.

Дали овие сонови се биле како некој претскажател на тоа што ке се случи?

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
денес сонував дека ја отворам собата и од собата излегуваат 11 верверици

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Сонував еден морничав сон
Одам кај мене по улица и има една кривина и има едно како куќа на 3 спрата ама тоа порано било затвор пред 70-80 години и одеднаш поминувам и гледам саатот е 11ипол и си мислам не може да ми излезе сега дух и одеднаш како што одам пред мене излегува бело нешто не видов најдобро што и јас тогаш станав и цела ноќ не заспав
Дали може некој да ми го протолкува сонот ?
Фала

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.776
Поени од реакции
5.107
Имам сонувано неколку сонови со змии .. али пред некој ден сонував 2 пати заебан сон .. змија со две глави ..место опашка и таму имаше глава :vozbud::tapp: ...

M

miss Lebedica

Гостин
Имам сонувано неколку сонови со змии .. али пред некој ден сонував 2 пати заебан сон .. змија со две глави ..место опашка и таму имаше глава :vozbud::tapp: ...

змии тоа се душманки, а змија со две глави, како една личност со две лица, а глава наместо опашка на некоја пакост ми наликува од истата личност се разбира.

денес сонував дека ја отворам собата и од собата излегуваат 11 верверици
убаво верверичката скока од дрво на дрво, некои успеси ќе нижиш!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.946
Сонував како летам над Охридско Езеро, ама незнам како летам и после се спуштив на плажа и си влегов да се избањам, па излегов се завиткав во пешкир и седнавме да играме карти ... некое значење, летањево ме интересира?? :smir::smir:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Сонував како летам над Охридско Езеро, ама незнам како летам и после се спуштив на плажа и си влегов да се избањам, па излегов се завиткав во пешкир и седнавме да играме карти ... некое значење, летањево ме интересира?? :smir::smir:
викаат летањето значи вљубување, а пливање во езеро е секогаш љубовен успех бидејќи водните површини се емотивната сосотојба на човекот, пливањето означува успех,

карти некаде се толкува како замка, некаде се толкува како незадовлство од некоја потигната работа.

Ај сега де,шо значи да сонуваш дека си имал 3-4 кучиња мали и едно големо?
куче значи верност, во љубов,пријателство итн

Сонував еден морничав сон
Одам кај мене по улица и има една кривина и има едно како куќа на 3 спрата ама тоа порано било затвор пред 70-80 години и одеднаш поминувам и гледам саатот е 11ипол и си мислам не може да ми излезе сега дух и одеднаш како што одам пред мене излегува бело нешто не видов најдобро што и јас тогаш станав и цела ноќ не заспав
Дали може некој да ми го протолкува сонот ?
Фала
ништо тоа е само лош сон односно ноќна мора како резултат на стравот од таа куќа или приказните кои кружат,

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Значи одам по автопат и одеднаш како да влегувам во некое поле.Имаше многу змии,многу.Имаше и желки,а до мене одеше некоја девојка.Знам дека мене ми беше страв од змиите,а таа ми велеше нешто како "не се плаши,змиите ќе ги изедат желките".И стварно змиите ги голтаа желките,а јас скокав од страв.:kesa:
Anyone?:smir:

F

FallenHypaspist

Гостин
Е луѓе, не се работи за сон туку веќе за милион серии на коинциденции.

Барам помош од некој што се по разбира толкување на коинциденции...е вака...

Значи некаде околу година време со една особа постојано се погаѓаме во мислите ,ни фркне иста мисла/одговор/прашање/идеа/шега итд итд во ист момент, во муабет од 20/30 мин ова сигурно ни се дешава едно 3/5 пати...и тоа добро погодена проста или сложена ''случајност''. Се среќаваме на места каде шансата е помала од 0.0000001%..и др слични поврзани ствари.....некако барам значење во ова, али не ми оди...:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom