Музиката и пријателите

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Мислиш дека луѓето се морони само затоа што слушаат музика различна од твојата? :toe:
Турбофолк не е музика, јас за тоа пишав не за другото.

Музиката не ми е критериум во изборот на пријатели:)
Моите најдобри другарки слушаат турбофолк, но тоа не не спречува да се дружиме. Не разбирам зошто различниот вкус за музика може да попречи пријателство. :) Нели за вкусови не се дискутира?

Jas veke se druzam so deca sto sakaat razlicna muzika od taa sto ja sakam jas. Kako sto e pcjodamaster on e roker a jas sakam hip hop.

Ѕвер. :pos:

Во право е другаров, не си ги бирам другарите по музиката. Ако е така, треба сам да останам, или пак со еден другар. :pos:

Abe glupo e da biras drugari po vidot na muzika so go slusaat.No kaj nas toa se slucuva mnogu cesto nekoj da te odbegnuva zatoa sto slusas rock,metal...Ova e moe mislenje.Ja imam drugari so slusaat i rap i turbo folk i elektronska muzika,toa nema vrska.Ako e dobar covek nemam nisto protiv nego.

Во моето друштво има секакви музички стилови(рок, транс, метал, HC, поп) се освен Турбо-фолк...
Музиката не е граница за да се дружиме НО:
Не можам да замислам да се дружам со такви луѓе кои ја слушаат таа музика(турбо-фолк) поради тоа што ми изгледаат нецивилизирано и сељачки.

не ги бирам пријателите според музиката која ја слушаат....ама сепак мислам убаво е да имаш близок пријател со кого слушате ист вид на мизика, за да имаш друштво за концерти, свирки и тн.

целото мое опкружување,т.е кругот на пријатели се ептен турбофолк настроени,јас сум единствениот кој слуша (по мое убедување)убава музика
т.е рок.е па сега...:toe:

Se druzam so site imam duri drugarki metalki kolku sme razli4ni ama sepak e OK ne prajme muabet za muzika ili pak se zezame (jas gi zezam za metalot,a tie mene za turboto) ama najubo mi e da se druzam so poperi ili folkeri oti smetam deka imame najmnogu temi (osven turbo slusam i pop)...Ama ne e vazno vazno da se druzime...Duri edno drugarka(najdobrata) od teska rokerka ja naprajv poperka,folkerka:pipi:

Не гледам тоа, кој каква музика слуша, битно човек да е. :helou:

Музиката со другарството нема врска едно со друго... што значи дека немам ништо против кој што слуша!!!

voglavno site slusaat "kvalitetna" muzika :)
house , rock , trance ..... ama se razbira se so kompromisi ... toa e klucot na " USPEHOT " :)
probajte !!!! uspeva :)

Најмногу си поштувам техно ама кај мене у екипа има од се по нешто, па дури и турбо ама тоа е, некогаш мора и таа музика да се слуша. Сепак мило ми е кога некој има стварно осет за музика, а не да се прави нешто што не е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom