Музиката и пријателите

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Мислиш дека луѓето се морони само затоа што слушаат музика различна од твојата? :toe:
Турбофолк не е музика, јас за тоа пишав не за другото.

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
muzikata ne e bitna covekot e biten....ali ja ke kazam kade odime na izleguvanje:pos2:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Музиката не ми е критериум во изборот на пријатели:)
Моите најдобри другарки слушаат турбофолк, но тоа не не спречува да се дружиме. Не разбирам зошто различниот вкус за музика може да попречи пријателство. :) Нели за вкусови не се дискутира?

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Jas veke se druzam so deca sto sakaat razlicna muzika od taa sto ja sakam jas. Kako sto e pcjodamaster on e roker a jas sakam hip hop.

Ѕвер. :pos:

Во право е другаров, не си ги бирам другарите по музиката. Ако е така, треба сам да останам, или пак со еден другар. :pos:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
Abe glupo e da biras drugari po vidot na muzika so go slusaat.No kaj nas toa se slucuva mnogu cesto nekoj da te odbegnuva zatoa sto slusas rock,metal...Ova e moe mislenje.Ja imam drugari so slusaat i rap i turbo folk i elektronska muzika,toa nema vrska.Ako e dobar covek nemam nisto protiv nego.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Во моето друштво има секакви музички стилови(рок, транс, метал, HC, поп) се освен Турбо-фолк...
Музиката не е граница за да се дружиме НО:
Не можам да замислам да се дружам со такви луѓе кои ја слушаат таа музика(турбо-фолк) поради тоа што ми изгледаат нецивилизирано и сељачки.

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Не правам класификација на другарите според музиката која ја слушаат

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
не ги бирам пријателите според музиката која ја слушаат....ама сепак мислам убаво е да имаш близок пријател со кого слушате ист вид на мизика, за да имаш друштво за концерти, свирки и тн.

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
целото мое опкружување,т.е кругот на пријатели се ептен турбофолк настроени,јас сум единствениот кој слуша (по мое убедување)убава музика
т.е рок.е па сега...:toe:

Член од
11 јули 2006
Мислења
79
Поени од реакции
1
Se druzam so site imam duri drugarki metalki kolku sme razli4ni ama sepak e OK ne prajme muabet za muzika ili pak se zezame (jas gi zezam za metalot,a tie mene za turboto) ama najubo mi e da se druzam so poperi ili folkeri oti smetam deka imame najmnogu temi (osven turbo slusam i pop)...Ama ne e vazno vazno da se druzime...Duri edno drugarka(najdobrata) od teska rokerka ja naprajv poperka,folkerka:pipi:

B

black angel

Гостин
ja se druzam so luge so vrska nemaat sto e rok i sl.ama pa si gi sakam poradi licnosta ne muzikata

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Не гледам тоа, кој каква музика слуша, битно човек да е. :helou:

R

reactive89

Гостин
Музиката со другарството нема врска едно со друго... што значи дека немам ништо против кој што слуша!!!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
voglavno site slusaat "kvalitetna" muzika :)
house , rock , trance ..... ama se razbira se so kompromisi ... toa e klucot na " USPEHOT " :)
probajte !!!! uspeva :)

M

**MEMORY**

Гостин
Најмногу си поштувам техно ама кај мене у екипа има од се по нешто, па дури и турбо ама тоа е, некогаш мора и таа музика да се слуша. Сепак мило ми е кога некој има стварно осет за музика, а не да се прави нешто што не е.

Kajgana Shop

На врв Bottom