shadow_rr
Resistance is Futile
Имам пријатели што слушаат метал, а и што не слушаат. Не е многу важна музиката. Сепак, девојката ми е металка и тоа добро затоа што ме прифаќа таков каков што сум.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам дали има посоодветна тема, а и верви, не можам ни да побарам; моментално чкрапам од PC што има 256 рам, матер му ебам заостаната, така да, доволно е и а ова што се трудам 

Јас сум со гитарската музика отсекогаш а и олдскул рејвот ми е дел од животот. За жал никој од моите другари што ми се блиску не ги слуша овие типови на музика, затоа многу ретко го истерувам мојот ќеиф да отидам на свирка или во опкружение на луѓе со сличен вкус на музика како мојот. Овие работи обично ги правам со подалечни пријатели, со кои ќе се сретнам после долг период во парк или сл. И секако дома, можам да ислушам што сакам на раат. Така да доста пати сум завршувал на места кадешто иде музика што не ми е ич по ќеиф, но тоа е што е, мнозинството е појако некогаш. Иначе со другаров најдобар што ми беше од факс останавме во близок контакт и идеме чат пат на свирки во Куманово или Скопје, а бевме и на концерти надвор од МКД.