Што правите кога ви е досадно?

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
хаха па сега летово кога доаѓа нон стоп ми е досадно и нон стоп си седам пред компјутер па се караме со брат ми, лол а кога и од тоа ќе ми здосади гледам некоја книга да прочитам а ме мрзи да одам до библиотека хаха или некој филм :P а може и на базен :zlo:

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
си слушам музика и седам на компјутер на нет најчесто

Член од
3 јули 2007
Мислења
15
Поени од реакции
5
vozam rolerki vozam to4ak peglam alista gledam tv swusam muzika igram na muzikata sto ja slusam peam i se smeam i posle pusam cigara pijam ladno makijato so mrazulci sviram na gitara pisuvam poezija crtam crtezi igram igri na soni 3jka preteznoi ja igram onaa novata so futbal i pisuvam vakvi sranja po forumi

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Koga mi e dosadno , izlevam od doma, ke izmislam nekoja glupost i ja pravam... primer, nekni u 21h viknav edna prijatelka, bevme na pizza i setanje u centar, a posle , posto bese ubava vecerta i ni bese dobar muabetot , se vrativme pes doma...
Pred toa pak u 2h vecerta se javiv na cimerot sto mi bese... i izlegovme u diskoteka... pravam nesto , nemozam da sedam taka... odma se nerviram... imam visok energija sto mi tezi i mora vednas da se oslobodam od nea... i zatoa sekoj pat pravam nesto sto vo moment ke mi dojde na um ;))

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Последниве 3 дена трчам Ченто-Автокоманда и назат

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
Ovie denovi, mnogu retko se slucuva da mi e dosadno a inaku vo takov slucaj najcesto ili sednuvam na net ili pak gledam nekoj dobar film.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Музика, Филм, Бељот, Дудлање, Баскет, Кајгана...или сам како шутка си се шетам низ град.

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Кога ми е досадно седам на кајгана форум...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Дремам по форуми до 7 сабајле, ко сеа.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Citam spisanija najcesto i gledam nekoj film i a i na forum da

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Вртам канали на сателитска или ја прскам тревата у двор(ме релаксира јебига) :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom