Македонска фудбалска репрезентација

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Абе каква местенка не се праите мрднати,Хари ли е крив што Ристич од 5 шанси незнае гол да даде и Шумуликовски што се пушта клизачи на празно!!Голманот им бранеше многу добро,а иначе за контрите ни ги направија бидејки игравме со формација 3-2-5 и немаше никој позади!!За секој кикс со слаба репрезентација вие одма викате местена дај не бидете смешни,неможе секогаш да победи фаворитот тоа да ви е јасно

Или е местена

ИЛИ

Ерменецот е благо ретардиран па таква бош РАКА изпружи за пенал
Нашата одбрана имала само ЛОШ ден (целосна одбрана , и МНОГУ МНОГУ МНОГУ лош ден)
читај 2 и за средината и нападот :D

пс:Ја гарантирам дека на маалски фудбали луѓе трчаат повеќе од овие говедава вчера шо истрчаа ....

Па уште Илчо после утакмица доаѓа пред публика да исправа криви дрини хахахаха ......патетики -.-

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Искрено ја не ни видов како се повреди Пандев... Изведе корнер и падна на земја?

--- надополнето ---

Искрено ја не ни видов како Пандев се повреди... Изведе корнер и падна на земја?
И до крај на утакмицата идеше на една нога...ја истагна нешто задната ложа.

Член од
19 август 2010
Мислења
54
Поени од реакции
0
За к*р не не бива, со овие наши фудбалски "звезди" ништо не правиме сите си гледаат да дојдат во Скопје и демек ние сме звездите, видете не, фаци сме, играме во Украина Азербејџан Италија Бугарија Србија Јапан Кина Индонезија и на крај си се враќаат посрани во своите клубови... Тотално сум разочаран , од сега апсолутно ништо не очекувам од Македончињава на спорстки план , едино подршка од мене ќе имаат ватерполистите кои што незнам како прифаќаат да играат за оваа бедна државичка па до негде и кошаркариве кои што колку толку со Бо Меккејлеб успеваат нешто да постигнат.Иначе, ФУДБАЛ?????:nenene:
Баш штета што не изгубивме вчера, можеби тоа ќе беше стимул за нашиве фудбалерчиња да направат нешто во Андора на 8 ми Октомври, вака,ништо не би ме изненадило па и доколку изгубиме:jaj:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Абе дечко ти вчера фудбал глеаше или Бандини , што играл Новевски вчера жити мене казжи ми , зашто стварно незнам
Добро бе а за тебе кој изигра добро Тодоровски ли? ај неможам да се замарам сеа кој како играл,бев на утакмицата Новевски во неколку наврати спречи неколку топки али направи и неколку грешки ...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Добро бе а за тебе кој изигра добро Тодоровски ли? ај неможам да се замарам сеа кој како играл,бев на утакмицата Новевски во неколку наврати спречи неколку топки али направи и неколку грешки ...
Новевски ми е омилен играч од репрезентацијата и ќе бидам искрен дека вчера беше убедливо нашиот најлош играч. Направи доста киксеви од кои Ерменците имаа две-три стопроцентни шанси.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гледам сега на некои Ристиќ им е крив. Ај кажите ми, зошто ја очигледно сум слеп и не гледам. Кои 5 шанси ги промашил бе??? Имаше 100% шанси за гол? Тие со глава ги рачунате 100%?? Па тие топки едвај ги стигна и извлече одличен удар со глава, ама за вас од тие ситуации требало сигурен гол да биде...После пречката, со надворешен ја пукна од 16м. Од таа позиција другите ќе незнаеа што да направат со топката, а не да шутнат како шо треба.
Ристиќ е единствениот на кого би му дал преодна оценка, заедно со Тричковски. Никој друг не заслужи ни еден ебан збор со кој би го пофалиле.

И не дробите наместена била, каква наместена...Кога ќе го слушнем зборов НАМЕСТЕНО ми се повраќа више. Исто како МакЛига така и репрезентација. Ако тепаме, беше наместе 1-1, Х-1, 2-1...зависи како ќе заврши така ќе кажете дека била наместена. Па што не уплативте 1000 евра ако сте знаеле дека ќе биде наместена?? Исти к*р и за нашава лига, како и да заврши резултатот, НАМЕСТЕНО беше. Аман со тие местени, ако немате што да кажете барем не тресите глупости.
Гледам играњето со рака на играчот на Ерменија го оценувате како намерно зошто била НАМЕСТЕНА утакмицата. Па нека ви текне како играше Видиќ со рака на СП, а пред тоа и Кузмановиќ. Значи и Србија ги намести утакмиците на СП а?? Дај не бидите смешни више, има местење како што има сегде низ светов, не сме единствени.

Ние сме единствени само по тоа што ФФМ на чело со Куралампие си ги полни џебовите а ние цела Македонија си спиеме дома и го пцуеме. Место да се собереме некој ден да ја уништиме цела зграда на ФФМ па да им дојде малку памет, ние уште наредни 1000 години ќе се молиме да падне Куралампие...

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
Криви се сите играчи заедно со Јонуз ова е нивна грешка и нема оправдување... Нз само сеа кој ке им е крив судијата, времето, теренот, или имале тежок противник?? Ми е жал за навивачите одат на градски и само навиваат ,,ги бодрат а за возврат ништо не добиваат.

В

Вори

Гостин
Добро што не се уклучив вчера на форум,сигурен сум дека ќе попиев бан.
Сите најлоши пцовки ќе беа упатени кој пола од играчите.
Али сеа се смирив.

Отиде уште еден квалификациски циклус во неповрат.Јонуз отказ,нека си ебе матер.
Колку што напраи тој,толку и сите други пред него.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро што не се уклучив вчера на форум,сигурен сум дека ќе попиев бан.
Сите најлоши пцовки ќе беа упатени кој пола од играчите.
Али сеа се смирив.

Отиде уште еден квалификациски циклус во неповрат.Јонуз отказ,нека си ебе матер.
Колку што напраи тој,толку и сите други пред него.
Не, грешка си! Јонуз успеа да го направи тоа за кои сите пред него сонуваа. Да го избегнат четвртото место...еве сеа го избегнавме, ќе бидеме петти :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Да неможе да се победи една Ерменија ... стварно сме за жалење !!!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Видија Словенија до кај отиде :tapp: Ах бре пусто турско,уште не држи :(

В

Вори

Гостин
Искрено преку к*р ми е секогаш да бидеме 4-ти и 5-ти.
Преку к*р ми е што 10 години чекам Македонската фудбалска репрезентација да влезе на некое Европско или Светско првенство.
Преку к*р ми е што имаме играчи кои играат без срце за нашава земја,и битно им е да не се повредат па да не не можат да играат за нивните тимови(Пандев и остали ко него).
Преку к*р ми е што губиме од земји како Андора,Ерменија и Фарски острови.
Преку к*р ми е што немаме препознатлива игра веќе 20 години уназад,што играме без компас,на несакајќи!
Преку к*р ми е што имаме селектори wanna be Мурињовци,Фергусоновци,Анчелотовци како Јонуз,Катанеџ,Сантрач,Цапар и остали.

И затоа ја оправдувам македонската публика вчера што ги исвиркуваа играчите.Фала Богу.Не ќе им даваат аплауз,кога се најголеми дрва.И нив им е дојдено преку све.
Е сеа пред да ме нападне некој ПАТРИОТ од за компјутер,ќе му кажам да не се малтретира,затоа што тоа не е мерило за патриотизам или нешто.
Или пак да ми дојде со реченицата ''Земјата се бодри и во добро и во лошо''

Kajgana Shop

На врв Bottom