M
Mario Gómez
Гостин
мал е коефициентот за 4+, ја би рекол икс во икс, и онака само на крај се примаа голови.Си чул за 4+?
мал е коефициентот за 4+, ја би рекол икс во икс, и онака само на крај се примаа голови.Си чул за 4+?
За кондиција збориш? а мозок? виде ли некој пас даден со мозок, со идеја , нешто што нема да заличи на набафтана...овие од среден ред појма немаат што е акција, одбранава , само да рогне , било каде...вака играат кај мене у школски дворГлејте утакмица па коментирајте, Пандев ако гледал некој знае дека неможеше да направи замена дека поминаа сите, на една нога беше ти сакаш пенал да ти изведе.
Иначе ова денес беше бетер и од Андора, освен Попов и Тричко се друго треба да се избрка и се одново.
Дали бев единствениот што смета дека голманот наш не крати 10 мин минимум од игра затоа што чека по 1 минута за да изведе гол аут кога ние бркаме резултат?
Освен Попов уствари никој нема кондиција бе, тоа ти е основа на спорт. Без основна кондиција не ни зборам за покомплексни фудбалски работи.
има логика ова твоево, има...Боби[Мкд];3768708 напиша:мал е коефициентот за 4+, ја би рекол икс во икс, и онака само на крај се примаа голови.
vidi,vidi...Боби[Мкд];3768708 напиша:мал е коефициентот за 4+, ја би рекол икс во икс, и онака само на крај се примаа голови.
Тешко на оние кога бекови им се крила, Попов е бек и неговото орање правеше проблем зашто ниту знае да дрибла ниту набацува...лева и десна страна си бараат соодветни крила или полу-крила, да ја подготват средината и да им остават простор на типичните напаѓачи...а вака имаш бек кој трча без концептОва е фудбал друже, не садеа пипер и патлиџан на терен па да добие Попов 10ка за орањето, на крај краева бек е, се знае дека во тимовите бековите под дифолт се оставаат од трчање.
Ама освен во сегментот трчање ( или орање по твое ) во другите фудбалски сегменти беше тежок просек, со катастрофален центар шут, со 3-4 изгубени топки на своја половина ( со поквалитетен тим една таква грешка знае да е фатална ), со неколку изгубени дуели и евтино продадени топки и тн и тн. На прашањето што направил добро Попов ? Одговорот е ... Ораше.
Затоа ти реков, не дека Пандев беше добар, ама едноставно тој збор, '' добар '' не можам да го одвојам за некој од играчите, значи рачунај, збориме за стандард кој треба да не одведе на ЕП, затоа ти реков дека твојот стандард за '' добар '' е на многу ниско ниво, зашто оваа партија на Попов беше аналогна на целото сивило на овој тим.
За Пандев веќе се изјаснив поназад, затоа и го дадов примерот со Флечер, Флечер за Јунајтед и Флечер за Шкотска, и тоа е тоа, Пандев е таков тип на играч ( разликата е што овој е дел од нападот ), се шлепа уз останатите, едноставно мора да има висок степен на квалтиет у екипата за да и он игра, нит бил лидер, нит е лидер, нит некогаш ке биде лидер.
--- надополнето ---
Тоа да го тргнеме на страна, дека Пандев не е крило, и дека не е за 433 формација, али пак сум скептичен дека ке блеска дури и ако се смени формацијата, сепак, ЈОНУЗ ни е селектор, не Мурињо.
Ај да те прашам кој ги ставил нив да играат, а кој го ставил тој што ги ставил тамо да играат?Хари бил крив што нашите се дрва?. Размислувате ли малце што трескате?. Хари ли е крив што Пандев игра без душа за Македонија?. Хари ли е крив што Илчо Наумовски има психички проблеми?. Хари ли е крив што Ерменците ја возеа нашата одбрана како сакаат?. Премногу читате Македонски Спорт.
П.С Може кога ќе дојдат рекетарот, ( Масар Омераѓиќ), и шверцерот ( Рафет Муминовиќ) на чело на ФФМ ќе му испратат покана на Меси да игра за Македонска репрезентација.
Не вреди да се троши време за нив брат верувајБоби[Мкд];3768739 напиша:Реприза на МТВ1 има ејјј... :kesa:
И то на 8-ми СептемвриБоби[Мкд];3768739 напиша:Реприза на МТВ1 има ејјј... :kesa:
Абе дечко ти вчера фудбал глеаше или Бандини , што играл Новевски вчера жити мене казжи ми , зашто стварно незнамИздвои само неколку фудбалери,Горан Попов и Новевски со срце играа денес :smir:
Искрено ја не ни видов како се повреди Пандев... Изведе корнер и падна на земја?Глејте утакмица па коментирајте, Пандев ако гледал некој знае дека неможеше да направи замена дека поминаа сите, на една нога беше ти сакаш пенал да ти изведе.