Архивист
Ултрас
- Член од
- 10 мај 2007
- Мислења
- 2.926
- Поени од реакции
- 608
Па нема рефлектори како да ги пуштатПосле 15:00 е скапата струја нема да ги пуштат рефлекторите мора денски да се игра))
![]()
Па нема рефлектори како да ги пуштатПосле 15:00 е скапата струја нема да ги пуштат рефлекторите мора денски да се игра))
![]()
Аааа ќе биде? Како тргнала работава ако за Црна Гора на пријателска картите се 200, 300 и 500 ништо чудно за со Русија, Словачка, Ирска да бидат 500, 1000, 2000. Чоек нема да дојде на стадион.За тоа што моментално нема рефлектори е сосема оправдано бидејќи стадионов конечно ќе добие лик и гордост ќе биде да се присуствува на полни трибини поточно 37.000 гледачи кога ќе игра Македонија.
Можеби...за 50 години, под услов сеуште да постоимеЗа тоа што моментално нема рефлектори е сосема оправдано бидејќи стадионов конечно ќе добие лик и гордост ќе биде да се присуствува на полни трибини поточно 37.000 гледачи кога ќе игра Македонија.
Зошто за 50 бе?Па градбата на стадионот се одвива со интензивно темпо,јужна ќе биде готова за некој месец,западна и источна се градат забрзано,за една година би требало да се комплетираат сите трибини.Можеби...за 50 години, под услов сеуште да постоиме![]()
Не беше муабетот за стадионот, него кога ќе дочекаме да го видиме исполнет до последно местоЗошто за 50 бе?Па градбата на стадионот се одвива со интензивно темпо,јужна ќе биде готова за некој месец,западна и источна се градат забрзано,за една година би требало да се комплетираат сите трибини.
Е сеа подтрибинскиот простор и паркинзите ќе почекаат малку.
Сепак состојбата на теренот е на многу очајно ниво,тоа не е ни игралиште,ораница е,мене ме чуди што не му даваат приоритет да го поправат,со нова современа дренажа и сосема нова трева.На овој терен ни аматерски тимови не би требало веќе да играат.
Инаку јас утре сум на стадион,се надевам на победа на нашата репрезентација.
Ќе биде и тоа,нека дојде некоја репрезентација од светски ранг па ќе го видиме исполнет до последно место.Сигурно дека репрезентации од рангот на Црна Гора или Ерменија нема да го исполнат,ама посилни тимови од ранг на Англија,Шпанија или Португалија на пример,секако дека ќе го сторат тоа.А тоа со цените,тоа ти е идиотизам `пар екселанс`.Пред четири години бев на мечот Бугарија-Холандија во Софија,чисто онака заради фудбалски фанатизам,и замисли цената за седиште на централната трибина беше безмалку седум евра.А кај нас истата беше илјада денари.Сепак се надевам дека и зголемениот број седишта на градски,ќе ја намалат цената на билетот за меѓународните натпревари.Не беше муабетот за стадионот, него кога ќе дочекаме да го видиме исполнет до последно местоТоа е работата. Народот нема пари за леб, се повеќе невработени, фудбалот е на се пониско и пониско ниво, па уште картиве по 500 денари. Џабе дробиме више пред и после секоја утакмица, едноставно немаат акал у тоа главите, што дека ќе се нервираме ние овде...
Како бе ист состав!? Дај не зезај сега, па на секој пријателски натпревар "има" минимум по 7 или 8 нови играчи...^Ке има пренос на МТВ 1,така пишаа на претходната страна...
за играта што знам,секоја пријателска исти состав,досадни се веке...
Ете глеаш заборавив на тоа дека правиме тим за наредниот квалификациски циклус,арно ме потсети...Како бе ист состав!? Дај не зезај сега, па на секој пријателски натпревар "има" минимум по 7 или 8 нови играчи...Па ние правиме тим за наредниот квалификациски циклус веќе 20 години, не се заебаваме како балканскиве земји :kesa: