Македонска фудбалска репрезентација

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
За тоа што моментално нема рефлектори е сосема оправдано бидејќи стадионов конечно ќе добие лик и гордост ќе биде да се присуствува на полни трибини поточно 37.000 гледачи кога ќе игра Македонија.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
За тоа што моментално нема рефлектори е сосема оправдано бидејќи стадионов конечно ќе добие лик и гордост ќе биде да се присуствува на полни трибини поточно 37.000 гледачи кога ќе игра Македонија.
Аааа ќе биде? Како тргнала работава ако за Црна Гора на пријателска картите се 200, 300 и 500 ништо чудно за со Русија, Словачка, Ирска да бидат 500, 1000, 2000. Чоек нема да дојде на стадион.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Можеби...за 50 години, под услов сеуште да постоиме :)

K

kaiser soze

Гостин
Можеби...за 50 години, под услов сеуште да постоиме :)
Зошто за 50 бе?Па градбата на стадионот се одвива со интензивно темпо,јужна ќе биде готова за некој месец,западна и источна се градат забрзано,за една година би требало да се комплетираат сите трибини.
Е сеа подтрибинскиот простор и паркинзите ќе почекаат малку.
Сепак состојбата на теренот е на многу очајно ниво,тоа не е ни игралиште,ораница е,мене ме чуди што не му даваат приоритет да го поправат,со нова современа дренажа и сосема нова трева.На овој терен ни аматерски тимови не би требало веќе да играат.
Инаку јас утре сум на стадион,се надевам на победа на нашата репрезентација.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Зошто за 50 бе?Па градбата на стадионот се одвива со интензивно темпо,јужна ќе биде готова за некој месец,западна и источна се градат забрзано,за една година би требало да се комплетираат сите трибини.
Е сеа подтрибинскиот простор и паркинзите ќе почекаат малку.
Сепак состојбата на теренот е на многу очајно ниво,тоа не е ни игралиште,ораница е,мене ме чуди што не му даваат приоритет да го поправат,со нова современа дренажа и сосема нова трева.На овој терен ни аматерски тимови не би требало веќе да играат.
Инаку јас утре сум на стадион,се надевам на победа на нашата репрезентација.
Не беше муабетот за стадионот, него кога ќе дочекаме да го видиме исполнет до последно место :) Тоа е работата. Народот нема пари за леб, се повеќе невработени, фудбалот е на се пониско и пониско ниво, па уште картиве по 500 денари. Џабе дробиме више пред и после секоја утакмица, едноставно немаат акал у тоа главите, што дека ќе се нервираме ние овде...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Мора да се иде на натпреварот... Секој натпревар кога играме дома, ги гледам на Градски... Утре одиме на победаааааааааааа :vozbud:

Олеееееее, Олеееееееее, Олеееееее :vozbud:

K

kaiser soze

Гостин
Не беше муабетот за стадионот, него кога ќе дочекаме да го видиме исполнет до последно место :) Тоа е работата. Народот нема пари за леб, се повеќе невработени, фудбалот е на се пониско и пониско ниво, па уште картиве по 500 денари. Џабе дробиме више пред и после секоја утакмица, едноставно немаат акал у тоа главите, што дека ќе се нервираме ние овде...
Ќе биде и тоа,нека дојде некоја репрезентација од светски ранг па ќе го видиме исполнет до последно место.Сигурно дека репрезентации од рангот на Црна Гора или Ерменија нема да го исполнат,ама посилни тимови од ранг на Англија,Шпанија или Португалија на пример,секако дека ќе го сторат тоа.А тоа со цените,тоа ти е идиотизам `пар екселанс`.Пред четири години бев на мечот Бугарија-Холандија во Софија,чисто онака заради фудбалски фанатизам,и замисли цената за седиште на централната трибина беше безмалку седум евра.А кај нас истата беше илјада денари.Сепак се надевам дека и зголемениот број седишта на градски,ќе ја намалат цената на билетот за меѓународните натпревари.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Изгледа не сте го виделе стадионот кога игра Андора и влезот е гага, нема игла кај да падне. :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ќе има пренос на некоја ТВ, или потешко?

Како и да е сакам само добро да изиграме 2 полувремина, без разлика колку ќе биде резултатот. А не како на другите натпревари, прво полувреме ѕверови, 2-ро не нема на теренот. :toe:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
^Ке има пренос на МТВ 1,така пишаа на претходната страна...:toe:

за играта што знам,секоја пријателска исти состав,досадни се веке...

П

Паспарту

Гостин
^Ке има пренос на МТВ 1,така пишаа на претходната страна...:toe:

за играта што знам,секоја пријателска исти состав,досадни се веке...
Како бе ист состав!? Дај не зезај сега, па на секој пријателски натпревар "има" минимум по 7 или 8 нови играчи... :) Па ние правиме тим за наредниот квалификациски циклус веќе 20 години, не се заебаваме како балканскиве земји :kesa:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Абе сигурно ке идат картите над 200 ден..?? па стварно претеруваат.. да ти ебам и ффм и све да ти ебам на човек да не му се оди да гледа .. и ако сака

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Како бе ист состав!? Дај не зезај сега, па на секој пријателски натпревар "има" минимум по 7 или 8 нови играчи... :) Па ние правиме тим за наредниот квалификациски циклус веќе 20 години, не се заебаваме како балканскиве земји :kesa:
Ете глеаш заборавив на тоа дека правиме тим за наредниот квалификациски циклус,арно ме потсети...
Епа ондак нека земе и некој играчи од трета лига,доста добри се :)

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
A koi igraci ke igraat utre (koi se pokaneti)? Znae nekoj po kolku zameni ke pravat na natprevarot?

Kajgana Shop

На врв Bottom