Фантомче, ај за себе зачувај ги коментарите, очајно се гледа дека чувствуваш грижа на совест, па затоа даваш такви коментари.
И не не викај плачковци, дојди да видиш дали плачам прво.
Ни треба 6 бода до крај и да не победите пак ќе бидете далеку од титулата, затоа се обидуваш да докажеш дека Челзи е подобар, а не е.
Можеш уште 100 пати да не кажеш плачковци и кретени, ама нема да сфатиш колку е Манчестер подобар од Челзи и колку сте далеку од титулата и колку ти не си во право.
Линк немам, не знам од кај да ти најдам, ама не сакам ни да трошам време за да ти наоѓам линк, требаше да го гледаш мечот.
Уствари зашто воопшто губиме време на вакви дискусии?
1. Зошо?! Ја сум крив шо плачите?!
2. Не ти реков тебе, туку на тие од фан клуб Јунајтед, шо плукаат по судиите, требало или не требало.
3. Никаде не го спомнав Челзи, само кажувам оти ако играта ви е лоша, Роналдо неутрализиран, и следствено на тоа, не победите, крив е судијата.
4. Кој ја спомна титулата, жити мајка? Прочепкај низ фан клуб Челзи да виш шо мислам за та титула шо ја спомнуваш, и за то, шо јас сакам Челзи да оствари сезонава.
5. Не мораш, видов, се уверив. А зошо сум требал да го гледам мечот?! Стварно не разбирам...
6. И јас се чудам. Особено шо ништо од последниов твој пост нема врска со јас то шо го кажувам.:uvo: