F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Sto e kazano, nemate dovolno clenovi, vcera pocna da gledas fudbal i so mene ke sporis ovde. Oladi malku. Ne znam kolku godini imas no pretpostavuvam deka si nov vo fudbalskite vodi so samoto toa sto navivas za chelsea:toe:

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Нема потреба. За Челзи е доволно кажано.
За плачковците не...
што е доволно кажано???
не навредувај. уште еднаш ќе ти кажам ќе видиш кој е плачко на 26.
има да ве здробиме на 26.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе и да не ги здробиме, пак најдобра сезона играме и пак ќе бидеме шампиони. Бодов беше пресуден.

F

fantomX

Гостин
Фантомче, ај за себе зачувај ги коментарите, очајно се гледа дека чувствуваш грижа на совест, па затоа даваш такви коментари.
И не не викај плачковци, дојди да видиш дали плачам прво.
Ни треба 6 бода до крај и да не победите пак ќе бидете далеку од титулата, затоа се обидуваш да докажеш дека Челзи е подобар, а не е.
Можеш уште 100 пати да не кажеш плачковци и кретени, ама нема да сфатиш колку е Манчестер подобар од Челзи и колку сте далеку од титулата и колку ти не си во право.

Линк немам, не знам од кај да ти најдам, ама не сакам ни да трошам време за да ти наоѓам линк, требаше да го гледаш мечот.

Уствари зашто воопшто губиме време на вакви дискусии?
1. Зошо?! Ја сум крив шо плачите?!
2. Не ти реков тебе, туку на тие од фан клуб Јунајтед, шо плукаат по судиите, требало или не требало.
3. Никаде не го спомнав Челзи, само кажувам оти ако играта ви е лоша, Роналдо неутрализиран, и следствено на тоа, не победите, крив е судијата.
4. Кој ја спомна титулата, жити мајка? Прочепкај низ фан клуб Челзи да виш шо мислам за та титула шо ја спомнуваш, и за то, шо јас сакам Челзи да оствари сезонава.
5. Не мораш, видов, се уверив. А зошо сум требал да го гледам мечот?! Стварно не разбирам...
6. И јас се чудам. Особено шо ништо од последниов твој пост нема врска со јас то шо го кажувам.:uvo:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Нека се молат тие Челзи да не игра Андерсон! А ако не игра тогаш може евентуално да се надеват на бод yee

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Табелата се говори, оди погледни ја, не мислам веќе да се мачам да пишувам за џабе, кога никогаш нема да сфатиш, никогаш нема да го смениш мислењето.
А тоа што си го рекол на тие од фан клуб: Јунајтед, тоа и за мене важи и ја плукам по судиите, а како не би плукал, кога стварно не се во право.

Ајде, се одјавувам од темава, да не дојде до големи инциденти и отстранувања од форум.

F

fantomX

Гостин
што е доволно кажано???
не навредувај. уште еднаш ќе ти кажам ќе видиш кој е плачко на 26.
има да ве здробиме на 26.
Ма шо знајте прајте, 99% е се решено...

Sto e kazano, nemate dovolno clenovi, vcera pocna da gledas fudbal i so mene ke sporis ovde. Oladi malku. Ne znam kolku godini imas no pretpostavuvam deka si nov vo fudbalskite vodi so samoto toa sto navivas za chelsea:toe:
Не бе од некни навивам.:tapp:
За тебе не знам, ама појќето фанови на Манчестер, овде се намножија со влегувањето на Роналдо во неверојатна форма. ДАли то значи нешто?

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Ма шо знајте прајте, 99% е се решено...

Не бе од некни навивам.:tapp:
За тебе не знам, ама појќето фанови на Манчестер, овде се намножија со влегувањето на Роналдо во неверојатна форма. ДАли то значи нешто?
немој да сереш кога не си сигурен во нешто. од кај знаеш дека некој навива за манчестер од кога роналдо е во неверојатна форма????
а 80% сум сигурен дека ти навиваш за клубот твој од кога го купи абрамович. и ај не провоцирај више оди на твој фан клуб збори си сам со себе.

F

fantomX

Гостин
vidi vaka nie ne placime,zadovolni sme i so 1 bod.:smir:
Знам, то никој не ви спори, скоро освоена ви е титулата.
Ама одма почнавте по судите (неоправдано)
И зато беше мојата реакција, а не дека Челзи бил појак, манчестер мизерија, и сл...

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
И зато беше мојата реакција, а не дека Челзи бил појак, манчестер мизерија, и сл...
дали ти го гледаше мечот????
знаеш ли дека 3 недосудени судиски одлуки(најмалку) беа 3 гола на манчестер??

F

fantomX

Гостин
немој да сереш кога не си сигурен во нешто. од кај знаеш дека некој навива за манчестер од кога роналдо е во неверојатна форма????
а 80% сум сигурен дека ти навиваш за клубот твој од кога го купи абрамович. и ај не провоцирај више оди на твој фан клуб збори си сам со себе.
1. Не реков то... Прашав: Дали значи нешто? Ако одговорот е не, шо се палиш толку... Ама изгледа одговорот е некој друг...
2. А зошо оставаш 20% несигурност? Знајш оти не си во право.:toe:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578

imase nekolku sudiski greski,razmisli dobro,ne morase penal da sudi ama koga rooney i warnock se sudrija,sudese falu za blekburn a trebase sosem sprotivno,nepostoecki offsajd nad tevez vo 1 poluvreme....ova e samo del a imase poveke takvi slucki koj mozea da go smenat rezultatot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom