pa vidi go ubo more ko izguben igrat.1 topka kako odbranben igrac ne isfrli nadvor od 16-tikot.anelka koga izleze oci vo oci so hart ovaj padna ko dusa da nemase.Ебаго?! Стварно?!
Нешос слично ко тие во федерацијата за делегирање натпревари, а?
То е карактер на екипите. Челзи се мачи со Астон Вила, а Манчестер ја декласира и на гости и дома. Па сега види...Ептен му иде на Челзи со Манчестер Сити очигледно. Сега 0:1 е, во првиот дел на сезоната 6:0.
Не знам нас како не тепаат... Стварно не знам.
Секој има лош ден.pa vidi go ubo more ko izguben igrat.1 topka kako odbranben igrac ne isfrli nadvor od 16-tikot.anelka koga izleze oci vo oci so hart ovaj padna ko dusa da nemase.
a sto stori so zalbata od celzi???То е карактер на екипите. Челзи се мачи со Астон Вила, а Манчестер ја декласира и на гости и дома. Па сега види...
Секој има лош ден.
А за ова шо го остаја Челзи без слободен ден, то појче ми личи на саботажа.
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1255400&postcount=1327
Сити имаат поголема инспирација против градскиот ривал отколку со Челзи или Арсенал.Ептен му иде на Челзи со Манчестер Сити очигледно. Сега 0:1 е, во првиот дел на сезоната 6:0.
Не знам нас како не тепаат... Стварно не знам.
А некои одамна плачат, а утеха им е трофејот у Лига на ШампиониНе е готово де, ќе биде готовото кога ќе заврши првенството. Тогаш некои ќе слават, некои ќе плачат.
Аууу а тебе малце да не ти е.мада веќе не ми е мерак таа Лига на шампиони .Тууу преку куров се лига на Шампиони.:baeh::helou:А некои одамна плачат, а утеха им е трофејот у Лига на Шампиони![]()