F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
И доста со ефтини сарказми, не ти одат од рака. Не мора бе да изгубите од нас и од Арсенал, еве со Мидлсбро може да кикснете... Од многу летање ќе падниш ниско, зато сеј си мирен.
признавам може да кикснеме. ама како и ние што можеме да кикснеме и вие може да кикснете многу лесно. вие бркате бодови и затоа можете најлесно да кикснете. играте под притисок. а мислите дека ферги е луд и дека ќе изгуби со арсенал и со челзи а????
уште 6 кола има до крајот. имаме ние право на 1 кикс а вие на ниеден.
и да победи челзи на стемфорд што добивате??? ништо.
така да слободно пишувајте си, ама само еден клуб ќе освои титула.
се знае кој. МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мислам дека се 6 во првенство и уште најмалку 3 во Лига на Шампиони! Ништо не е решено но ние ја држиме пол позицијата и само од нас зависи што ќе се случи понатаму во Премиер лигата!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Арсенал полека го губи здивот во трката за титулата. 1:1 на Емирати против Ливерпул.

Сега Манчестер е прв со 5 бода предност пред Челзи и Арсенал, ама Арсенал има утакмица повеќе.
Според мене испаднаа од трката за титулата.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Арсенал полека го губи здивот во трката за титулата. 1:1 на Емирати против Ливерпул.

Сега Манчестер е прв со 5 бода предност пред Челзи и Арсенал, ама Арсенал има утакмица повеќе.
Според мене испаднаа од трката за титулата.
taka e chelsea i utd ke si resat megu sebe za titulata / nie oddogodina :)

pozZ

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
ајде назад Челзии :pos2:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ааааааааа убава утакмица. Незнамшто му текна на Бенитез да го тури црнчево на Емирати да игра ама воопшто не разочара. Мислам дека Ливерпул изиграа одлично, поготово би ги испофалил Карагер и Крауч.
само незнам Арсенал со кој ќе игра у вторнк кога фабрегас е преморен. У вторник максимум 60 минути ќе игра у топ темпо. :vozbud::vozbud::vozbud:

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
ајде арсенал и дефинитивно нема шанси повеќе за титула.
а челзи нека победи денес(не за друго на ливче ја имам).
нека победи зш ако не победи ќе ни биде досадно последниве 5 натпревари.
а утре мидлзбро-манчестер no comment.
мој тип 0-3

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Ааааааааа убава утакмица. Незнамшто му текна на Бенитез да го тури црнчево на Емирати да игра ама воопшто не разочара. Мислам дека Ливерпул изиграа одлично, поготово би ги испофалил Карагер и Крауч.
само незнам Арсенал со кој ќе игра у вторнк кога фабрегас е преморен. У вторник максимум 60 минути ќе игра у топ темпо. :vozbud::vozbud::vozbud:
taka e ama ako igra podefanzivno ili ako e rezerva ????? 60 min taman 2 gola za toa vreme i caio !

se izvlekovtekako sekogas sto se vlecete !
pozZ

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мислам дека 1-1 е најреален резултат. Го гледав натпреварот и мислам дека и двете екипи имаа шанси и да победат но и да изгубат. Така да мислам дека е реално!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
dobar mec arsenal-celzi 1-1.igraa so oslabnati sostavi ama toa crnceto od Liverpool stvarno me iznenadi.ke bide nesto od nego.i poleka ama sigurno arsenal ja izgubi trkata za titulata mnogu naivno,30 kola prv i na kraj ja izgubi titulata ama toa e fudbalot jbg.ajde sega celzi neka bide x(sry back from heal) i da se otvorat kartite okolu sampionskoto mesto.city denes ke igra za utd a i za odmazda za sramnite 6-0 na stamford bridge.:)pozz

edit:
aha za odmazda :):)
0-1 za celzi avtogol na dunn(platen e ovaj da go eb*m)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
taka e ama ako igra podefanzivno ili ako e rezerva ????? 60 min taman 2 gola za toa vreme i caio !

se izvlekovtekako sekogas sto se vlecete !
pozZ
Ние се вадиме???? Какви две шанси имаше Вороњин на крај, и како само партал ве напраивме во првото полувреме. А ако ние се вадиме што ќе кажеш за утакмицата со Болтон кога дадовте гол у 90 мин , или голот на бендтнер во 90 мин против Мидлзброу....има многу. Џабе везеш младичу , не дадовте гол ,не победивте и не заслуживте да тепате. А за у вторник.....можам да замислам само каква ќе биде атмосферата. Нема шанси тоа да не влијае на вашите млади фудбалери. Башка Торес минимум еден ќе ви кркне гарант.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Ние се вадиме???? Какви две шанси имаше Вороњин на крај, и како само партал ве напраивме во првото полувреме. А ако ние се вадиме што ќе кажеш за утакмицата со Болтон кога дадовте гол у 90 мин , или голот на бендтнер во 90 мин против Мидлзброу....има многу. Џабе везеш младичу , не дадовте гол ,не победивте и не заслуживте да тепате. А за у вторник.....можам да замислам само каква ќе биде атмосферата. Нема шанси тоа да не влијае на вашите млади фудбалери. Башка Торес минимум еден ќе ви кркне гарант.
ko prvo sum postar od tebe ( vidov deka imas 22 ... )
vtoro voronin , bolton , boro ..... everton 2 kontroverzni penali , arsenal LS nedosuden cist penal , torres ke videme ... adebaYor real name !!!! za togas ke si vides i ke se samozadovolis so ova 1:1 i so prvoto , pa oddtuka ke bides so ubav spomen za dvata bivsi veke mecovi .
prvo ripni pa reci op!
pozZ

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
ko prvo sum postar od tebe ( vidov deka imas 22 ... )
vtoro voronin , bolton , boro ..... everton 2 kontroverzni penali , arsenal LS nedosuden cist penal , torres ke videme ... adebaYor real name !!!! za togas ke si vides i ke se samozadovolis so ova 1:1 i so prvoto , pa oddtuka ke bides so ubav spomen za dvata bivsi veke mecovi .
prvo ripni pa reci op!
pozZ
јебига фудбалот е таков и судиите се луѓе праат грешки. Се дур не воведат техника ќе кршиме телевизори во икс ситуации. Наше е само да пробаме помалце да се нервираме.
А каква врска има што си постар, не смеам да ти противречам напостот и да си кажам што си мислам???:smir:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
јебига фудбалот е таков и судиите се луѓе праат грешки. Се дур не воведат техника ќе кршиме телевизори во икс ситуации. Наше е само да пробаме помалце да се нервираме.
А каква врска има што си постар, не смеам да ти противречам напостот и да си кажам што си мислам???:smir:
daleku od toa , tuku toa mladicu ili kako i da bese ... ne ne krsam televizori gi mavam so tapi i polu tapi predmeti :pos2::pos2:
a slobodata na govorot e primarno covecko pravo / taka na ovoj javen forum sekoj si kazuva svoe mislenje , oddtuka sekoj ima mesto za repliki i konrarepliki i raziduvanja ... :smir: ...
pozZ za site !

F

fantomX

Гостин
dobar mec arsenal-celzi 1-1.igraa so oslabnati sostavi ama toa crnceto od Liverpool stvarno me iznenadi.ke bide nesto od nego.i poleka ama sigurno arsenal ja izgubi trkata za titulata mnogu naivno,30 kola prv i na kraj ja izgubi titulata ama toa e fudbalot jbg.ajde sega celzi neka bide x(sry back from heal) i da se otvorat kartite okolu sampionskoto mesto.city denes ke igra za utd a i za odmazda za sramnite 6-0 na stamford bridge.:)pozz

edit:
aha za odmazda :):)
0-1 za celzi avtogol na dunn(platen e ovaj da go eb*m)
Ебаго?! Стварно?!
Нешос слично ко тие во федерацијата за делегирање натпревари, а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom