F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
???? a ?????
premiera pogolem rang od EPL ???
daj ziti gospod kade go vide ova ?
tamu fudbal igraat tri tima od koi 2 nepostojani i real i tie pogolem rejting !
ha - jako e ova
pa jas kade i da sretnam takov statisticki pokazatel
angliskoto e na prvoto mesto
ama sto znaes ako si poglednal nekade prezemeno od spanski vesnik ...
aj pozZ
Дефинитивно Англија повеќе се вложува и е поквалитетна моментално има многу тимови во подем.
Ама и Шпанија не е како што ја опиша ти.Од прво до 10то место се сите јаки тимови кои можат да изненадат секого.Можеби немаат звучни имиња ама играат супер фудбал и напаѓачки и против многу јаките тимови.А имаат и јаки играчи само не се многу познати.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.336
Поени од реакции
6.018
Дефинитивно Англија повеќе се вложува и е поквалитетна моментално има многу тимови во подем.
Ама и Шпанија не е како што ја опиша ти.Од прво до 10то место се сите јаки тимови кои можат да изненадат секого.Можеби немаат звучни имиња ама играат супер фудбал и напаѓачки и против многу јаките тимови.А имаат и јаки играчи само не се многу познати.
Токму така..Баш затоа шпанскиот фудбал е непредвидлив..Секој секого може да го победи,ама и во Англија е исто..Стварно не е толку богато првенството како во Англија..

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе не можеш секого да го едуцираш:smir:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
А бе не можеш секого да го едуцираш:smir:
ZAR SEUSHTE NE IDE PAMETOT!!!!DEKA MAN..UTD.. SE NAJBOLJI
spored "vas" ?
- da !
spored mene - ne !
utd se "najbolji" od severnite timovi ovaa sezona :smir: .
a najvisoko kotira - arsenal ( spored mene "najbolji" se tokmu tie )
ima uste dosta od sezonata - 12 kola , 5 boda razlika koja i ne e taka sigurna ama za mentalnata sostojba na timot e "odlicna" .
pozZ

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
???? a ?????
premiera pogolem rang od EPL ???
daj ziti gospod kade go vide ova ?
tamu fudbal igraat tri tima od koi 2 nepostojani i real i tie pogolem rejting !
ha - jako e ova
pa jas kade i da sretnam takov statisticki pokazatel
angliskoto e na prvoto mesto
ama sto znaes ako si poglednal nekade prezemeno od spanski vesnik ...
aj pozZ
Рангирањето се прави според успесите на тимовите во Европа.Последните десет години Шпанските тимови не можат да се споредат со англиските.Само Ливерпул и Манчестер земаа титула,додека пак во Шпанија Реал(три пати) и Барса(еднаш).

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
spored "vas" ?
- da !
spored mene - ne !
utd se "najbolji" od severnite timovi ovaa sezona :smir: .
a najvisoko kotira - arsenal ( spored mene "najbolji" se tokmu tie )
ima uste dosta od sezonata - 12 kola , 5 boda razlika koja i ne e taka sigurna ama za mentalnata sostojba na timot e "odlicna" .
pozZ
Да , ништо не е решено и има уште да се игра. Мислам дека дерби натпреварите ќе решат кој ќе е шампион.
Инаку муабетот ми беше дека за мене ќе е Ман Утд, за вас Арсенал, но гледано последниве години, Јунајтед е неприкосновен а Арсенал е одма зад него. Челзи не ни ги сметам во ова рангирање бидејќи се малку повеќе вештачки тим:smir:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Да , ништо не е решено и има уште да се игра. Мислам дека дерби натпреварите ќе решат кој ќе е шампион.
Инаку муабетот ми беше дека за мене ќе е Ман Утд, за вас Арсенал, но гледано последниве години, Јунајтед е неприкосновен а Арсенал е одма зад него. Челзи не ни ги сметам во ова рангирање бидејќи се малку повеќе вештачки тим:smir:
li4no ne se somnevam i chelsea e blizu ne e tolku nedostizen arsenal - ama wenger e mudrec samo zaradi nego sum tolkav optimist .
vo celata EPL
nesakam 2 tima :
- evreite
- liverpool ( zalam za fanovite ) ama mn glupi mi se
taka .
ne mislam deka direktniot ke bide tolku resavacki - docna e mn ako kiksnete uste ednas - toj mec ke bide nesto ko revialen ... me razbiras
ne sakam da navredam nikogo ni da se skaram so nekogo /
pozZ za site fanovi na EPL !:smir:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
znaci dvata angliski predstavnici od sinoka se pokazaa vo odlicno - l'pool i chelsea vo "dobro" i "X" na gosti vo BMRG e dobro , ama chelsea e chelsea vo London ke mu gi skinat gumite :)
sega na poteg se "pretendentite" za titulata
ytd na gosti kaj lyon iskreno tezok mec za gavolite , a dodusa i na Arsenal nema da mu bide lesno !
bravos za l'pool , bravo za Chelsea -
da dade gospod i za ovie da kazeme taka
sepak kolku i da sme "dusmani" angliski ekipi se JBG !
napred sampione skrsi gi vecer mila
pozZ

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
znaci sega dojdovme na razlika od 3 boda ! more budali ke go napravat epten neizvesno ova angliskovo !
pozZ

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Значи будали сме. Добро.

Ама важно го направивме првенството неивесно, пак. Покажавме дека сме силна екипа, која може да се врати во трката.
Не можам да си објаснам како Афронал така кикснаа. 2:2 после водство од 2:1 со играч повеќе, против тим од рангот на Бирмингам.
Ама тоа е, може да жалите за испуштената шанса.

Затоа ние ја искористивме и повеќе, 5 гола шибнавме.

И Ливерпул победи во борба за 4-ТОТО МЕСТО, 3:2 над Мидлзброу, хеттрик на Торес.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Станува интересно првенството. Само ми е жал за Њукасл, попија петарда :pipi:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
more i4 ne mi e zal za newcastle koga nema da otpadnat , a ti si laskas malcem a ?
afronal kako sto ti go vikas , ke bide noviot prvak vo elitata sakal ili ne , ti se dopaga ili ne - surova realnost - sega F.A ke "mu bide dolznik" so "kiksot" na sudijata : 2 prekini , od koj dva gola , od koj penal ( tvrdam nepostoecki ) oti si padna kopileto , skrsena noga ...
ke si se revansira ke videte!
pozZ

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Времето ќе покаже! А ова не е италијанско првенство па сега ќе се оддолжуваме и слично. И Јунајтед беа оштетувани оваа сезона и што, сега да барам од Ф.А. да ми даде титула? НЕЕЕЕЕЕЕ. Ние сами ќе си ја освоиме титулата.MAN UTD TILL I DIE!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
mozebi - mozebi i ne ! moze i chelsea da ja osvoi nikoj ne go osporuva toa , ili da mu gi pomati smetkite na nekogo nie ili vas !
a koga osteteni ?
na koj natprevar mislam , bas me interesira / onaka zaradi evidencija .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom