F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да, да Афронал си игра во голема форма, така е стаки имате премногу шанси и давате премногу голови!
4-ти пат нема победа. 4:0 пораз од Манчестер, па 0:0 со Милан, 2:2 со Бирмингем, 1:1 со Астон Вила.

Разликата се намали за уште 2 бода. Моментално супериорниот, млад и перспективен состав на Арсенал има 1 бод повеќе од Манчестер Јунајтед.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Со поразот вчера морам да признаам дека сме во слаба форма.Веќе ги нема добрите топки за Адебајор и имаме слаба завршница,но сите големи тимови некогаш се во криза и кога тогаш излегуваат од кризата.Ние,навивачите на Арсенал,се надеваме дека ќе излеземе побргу од кризата.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Лееее, стаки што ти стана бе?!?!

Викаш: Со ПОРАЗОТ вчера. Не загубивте, 1:1 во последна минута се извлековте, изгледа си земал, па од земја телевизорот пред да дадат гол.

Ама ако, тој заради тој бод денеска пишува дека сте први, ама нема да пишува уште долго... Сигурен сум!

Не излегувате од форма, толку можете. Се префорсиравте во првиот дел од сезоната, сега играте и во ЛШ, потешко е, секако и не може да редите 10 победи по ред.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
1-1 за мене е исто како пораз.
Инаку за формата,повредите си го прават своето.Слично би им се случило на Манчестер да имаат толку многу повредени

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Епа, видиш, не би кажал и јас така.
Ако Манчестер има проблеми со повредени играчи, има одлични играчи на клупа, да не заборавиме Керик, Сколс, Андерсон, Харгривс, па и Флечер ќе го спомнам, конкурираат за прв состав. Сите можат да пружат одлична партија, ама не може сите заедно да играат.
Кога можевме Арсенал во Купот, со една фантастична игра да го победиме, со друг среден ред победуваме други екипи со исто така, висок резултат.
И без Роналдо можеме да тепаме и без Руни исто така. Не е се во еден фудбалер, не може еден фудбалер да донесе цела победа, треба да има тимска игра и тимско залагање.

Него како и да е, во секој случај, до крајот на сезонава во Премиерлигата ќе е премногу интересно и возбудливо. Не памтам ваква интересна сезона последниве неколку сезони, секогаш имаше некој што се одвојуваше повеќе од другите. Вака првото место, се менуваше често, избега малце Арсенал, ама пак го стигнавме, добро е.
Тука можеме да го земеме и Челзи како кандидат за титулата, чека кикс од Манчестер и Арсенал да се пробие погоре.
До крајот има неколку интересни дерби натпревари кои најверојатно можат да го решат големото прашање.
Дербија како: Манчестер-Арсенал, Челзи-Арсенал, Манчестер-Ливерпул, Арсенал-Ливерпул, Челзи-Манчестер...

Ај поздрав!

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Навистина ни ја досега не сум гледал волку неизвесна сезона.Цело време разликата е мала помеѓу Арсенал и Манчестер,а Челзи од позадина ја чека својата шанса.Оваа сезона можеби е најинтересна од создавањето на Премиер лигата.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
sega na gosti so wigan , a drugite " kandidati " ke si igraat kup -
ima uste 10 tina kola pa ke se vide koj izleze koj ke vleze vo kriza , kolku boda golovi , penali kartoni :) i t.n ke se mesaat na masava !
odlicen e arsenal godinava - wenger - sigurno im kazuval prikaski za golemi i igraat kako golemi - dve nereseni sredbi i vednas kriza - pobedata nad mila - ke vlijae da se izleze od krizata i da se namavaat site drugi oponenti
pozZ

Член од
9 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
7
Samo da vi kazam oti Arsenal ovaa godina ne moze nikoj da mu parira ni vo Anglija ni vo LS.A pogupska ekipa od Man.Jun. ne sum videl u zivoto.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Очекувам излегување од кризата уште овој викенд со победа над Виган.Зголемена е самодовербата во тимот по победата врз Милан.Победа против Виган би значело и поголема предност над најблискиот конкурент Манчестер(играат куп).

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Очекувам излегување од кризата уште овој викенд со победа над Виган.Зголемена е самодовербата во тимот по победата врз Милан.Победа против Виган би значело и поголема предност над најблискиот конкурент Манчестер(играат куп).
taka e samodoverbata - na najvisoko nivo , ova mu trebase na timov , sega se i vo psiholoska prednost , + so tim koj ke otpadne + se vraka :zver::zver: - OT Robin Van Persie .... koj e zelen za igra koj saka da mu pomogne na timot ......
pozZ

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
taka e samodoverbata - na najvisoko nivo , ova mu trebase na timov , sega se i vo psiholoska prednost , + so tim koj ke otpadne + se vraka :zver::zver: - OT Robin Van Persie .... koj e zelen za igra koj saka da mu pomogne na timot ......
pozZ
da ama RVP ne znam kolku vreme e nadvor vo terenite,a i vo kakva forma ce vleze nikogas ne moze da se komentira dodeka ne se vidi.mene iskreno RVP pocna da me potseka na ronaldo(da lima) igraj 1 utakmica 10 ne igraj.

inace teska bitka ce bide vo EPL,taka da ne gi otpisuvajte i Man U nitu pak i Celzi.ima uste 10 kola i nisto ne se znae.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
da ama RVP ne znam kolku vreme e nadvor vo terenite,a i vo kakva forma ce vleze nikogas ne moze da se komentira dodeka ne se vidi.mene iskreno RVP pocna da me potseka na ronaldo(da lima) igraj 1 utakmica 10 ne igraj.

inace teska bitka ce bide vo EPL,taka da ne gi otpisuvajte i Man U nitu pak i Celzi.ima uste 10 kola i nisto ne se znae.
Се разбира дека не се за отпишување Манчестер и Челзи.Имам голема почит кон овие два тима и мислам дека војната ќе биде решена во последните неколку кола.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123

za dobar igrac kako sto e RvP nema problemi , da go puste samo wenger / a te potseka na ronaldo ( da lima ) mene na vasiot samo sto mislam deka e malce pojjak !!! :)
nikoj ne e otpisan sem ako ne go sudis toa samiot , duelite so chelsea ke bidat presudni , pozZ

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
za dobar igrac kako sto e RvP nema problemi , da go puste samo wenger / a te potseka na ronaldo ( da lima ) mene na vasiot samo sto mislam deka e malce pojjak !!! :)
nikoj ne e otpisan sem ako ne go sudis toa samiot , duelite so chelsea ke bidat presudni , pozZ

a be dobar e toj,sve tehnicki e top,ima dobar sut dribling i se toa i od koga zamina henry mislev deka toj ce go zameni celosno ama sepak povredite si go pravat svoeto.i da lima ronaldo bese nezapirliv se dodeka povredite ne go skinaa i potoa bese sve naj naj ama ne bese istiot,mislam ne bese iskoristena negovata mok kako sto treba,zatoa rekov deka me potseka na nego.sezonava kolku celi mecevi ima odigrano RVP???a za toa deka e pojak od C.Ronaldo greska si??barem tuka mozes da priznaes:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom