Соло или во врска?

• Креатор на темата Креатор на темата Ред хот!
  • Време на започнување Време на започнување
Definitivno sum za vrska..Eve veke 1 godina sum solo...I solo e super ama odredeno kratko vreme..kolku da se izduvas,da se pozabavuvas so drugarki,pa izleguvajna zafrkancii...No definitivno sum za vrska..da imas pokraj tebe nekoj kaj koge ke najdis razbirajne poddrska ljubov..da se custvuvas sakana,da sakas nekoj...Ne znam custvoto deka sum zaljubena vo nekogo i deka se ke napravam za nego,a istovremeno i da bidam sakana e najubavoto custvo sto sum go doziveala nekogas....ama za zal sega nemam nisto od toa..ne sum ni zaljubena...a ne se custvuvam ni sakana:((Pa se nadevam naskoro ke se zaljuba,..dosta e veke soloo..

Za da bides u vrska so drug moras prvo da bides u postojana vrska so samiot sebe , da se iznajdes inaku sekoja vrska ke ti bide bez vrska .

Za da bides u vrska so drug moras prvo da bides u postojana vrska so samiot sebe , da se iznajdes inaku sekoja vrska ke ti bide bez vrska .

Исправно размислување:pipi:

Лошо е кога ќе одлепиш од себе ... светот околу тебе станува хаотичен, стануваш несватена личност подложна на чести промени на расположение, нема хармонија меѓу желбите, потребите и реалноста, под влијание на нагоните стануваш подложен на „принуден шопинг„ кој те тера да се гадиш од самиот себе секое утро... и на крај стануваш епицентар на душевна болка...се додека не се освестиш и ( ако ) се пронајдеш некаде:pipi:

Во вакви ситуации сами себе не се трпиме а не пак некој ќе те трпи во врска:pos:

Соло или во врска, сеедно, зависи само од емоционалната зрелост и контактот со себе, се друго е инстант решение:smir:

хехехе,ма каква врска бе човече.Соло 15 пакетче и гајле немате

Соло е подобро барем во овие моменти така размислувам а иначе порано бев за врска повеке ама сега нема шанси:nenene:

Бидејќи најголемиот дел од животот сум соло, дефинитивно ќе кажам дека е поубаво врска. Знаеш дека имаш некој што го сакаш на начин кој што не е пријателски. Знаеш дека осеќаш нешто убаво... Во врска. Не е дека соло животот нема свои предности, ама до сега, никогаш немало разлика дали сум соло или не, освен во осаменоста и потребата да имам некој покрај себе. А имало и моменти кога ми годело тоа што сум сама. Значи зависи, ама генерално сакам кога сум во врска.

Соло е добро но само во кратко време од некој месец...
Сакам да сум во врска...ама не со секоја т.е. со една само..:smir:

И двете состојби си имаат предности и маани ама мислам дека сепак на крај на секого му е поубаво во врска така да...во врска сега за сега (може да сменам мислење на оваа тема ништо не се знае ) :back:

Епа јас тука само би го кажала она што секојденевно го кажуваат многумина...Подобро сам отколку во лошо друштво:toe:
Знам тешко е да си сам, а ти треба некој покрај тебе, ама уште потешко е да имаш некој кој сметаш дека може да ти пружи она што ти треба , ада не биде така и да патиш покрај него.
Така што јас сега во моментов сум за тоа да сум сама!!!!!

Во врска е подобро, ама ако си го зачуваш идентитетот, а не да се обезличиш со куп отстапки "све за љубав".

koga bi nasla asolna licnost poveke bi bila za vrska.
ne mi se gaga partnerot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom