Соло или во врска?

• Креатор на темата Креатор на темата Ред хот!
  • Време на започнување Време на започнување
zavisi od koi pricini se gleda, pa da se kaze podobra strana!
jas sum za vrska, zatoa sto togas se cuvstvuvas sakano, imas nekoj do tebe... no sepak zavisi za kakva vrska stanuva zbor, ako e vrska sto ,,te gusi" togas definitivno e podobro solo...

Двете имаат и предности и мани! Али избирам врска, не дека нештто ми фали додека сум соло, али врска, повозбудливо, чуството дека го имаш покрај себе она што го сакаш е прекрасно ... Врска!!

Врска во секој случај...Ама врска со љубов и почит а не само ради реда сите имаат партнер ајде и јас....

Двете имат предности , убо мие кога сум сингле , кога флертовам , кога
одам на состанок и кога уживам со мадамите .
Но исто мие убаво кога сум со Него и кога е срдачно и мило , ма и жешко , кога не исполнува без да замара. Така да и двете се сосема Ок , тоа што не е ок е нешто измеѓу , секогаш или дза или бу.

Соло ми е секогаш позабавно .. Во дует ми е поубаво ..
Соло правам што ми душа сака .. Во дует се воздржувам ..

Соло ми е поубаво ... Ама сакам во дует да ми биде поубаво ... :icon_roll:

И двете можности имаат и позитивни и негативни страни. Ама лично мене многу подобро ми е соло. Не сум тип на девојка која би седела цело време со дечкото. Најубаво ми е соло. Излегувања со другарки, донесување одлуки во последен момент, шетање и сл.
Е сеа, нормално дека не може и секогаш да е така, мора малце и промена, ама дефинитивно дефинитивно подобро ми е соло.:toe:

pa zavisi do periodot vo koj si, imaat i pozitivni raboti i dvete zavisi si od se i od licnosta kakov karakter ima.

Кога сум сингл, сакам врска, сакам некој кон кого ќе имам обврска, некој што ќе можам да го гушкам секој ден...
Кога сум во врска, убаво ми е, ама по некое време ми здосадува, почнува да ме гуши, почнувам да размислувам колку добро би било сега да бев сингл...
Абе жена, крај не може да ми се најде. :pos:
Значи зависи... Некогаш имам потреба да бидам во нечии прегратки, некогаш сакам да бидам сама (не и осамена:)) и да уживам во слободата... Во моментов, е тоа првото. :)

PSYtisfaction напиша:
Кога сум сингл, сакам врска, сакам некој кон кого ќе имам обврска, некој што ќе можам да го гушкам секој ден...
Кога сум во врска, убаво ми е, ама по некое време ми здосадува, почнува да ме гуши, почнувам да размислувам колку добро би било сега да бев сингл...
Абе жена, крај не може да ми се најде. :pos:
Значи зависи... Некогаш имам потреба да бидам во нечии прегратки, некогаш сакам да бидам сама (не и осамена:)) и да уживам во слободата... Во моментов, е тоа првото. :)

Значи и ти не знаеш што сакаш хехе,не шала на страна до негде е и така,кога си подолго време сам копнееш по врска,а ако не ти се погоди врската сакаш да си сам...или така некако

Според мене и двете си имаат своја убавина, но и свои "лоши" страни.
Солото е убаво, тоа што секоја вечер можеш да излегуваш со друго друштво, флертот не наметнува чувство на вина, имагинацијата без проблем работи за другите момци/девојки. Лошото е што по некое време здосадува и eventually не ги исполнува вечерите.
Во врска е супер што секогаш имаш со кого да излезеш и да ти биде супер (пошо нели личноста со која што си ја сакаш и муабетот ви иде),имаш некој кој ќе те сослуша, некого да гушкаш навечер и многу други работи. Лошото тука е што многу врски може да тргнат наопаку, па да имаш проблеми со љубомора, гушење од партнерот и сл.
Барем јас така мислам :)

кхм... сите исти мислења имаме, солото е добро но во врска е подобро но од премногу долго идење во врска т.е. до премногу љубов се гушиме и бла...бла...

Како и да е повеќето од луѓето се создадени за да љубат, во секој случај ке напоменам зависи од карактерот знам многу типки што се авантуристи и до сега немале врска подолга од 2 месеци.

Кога подобро ке размислам можеби и ке си сменам мислење. Па на овие години 90% од врските не успеваат, резултат на тоа е пубертетот или пак црви што би рекле постарите. Зошто да бидеш во врска со некого и да знаеш дека после 2/3/4 години има шанси да се случи такво нешто и само да се повредувате за џабе.
Е, неее! ке си чекам 25 години да наполнам и тогаш ке бркам девојки!

Златна средина ... ХЕЛОУ ...
Не сакам нит соло нит врска. Нешто измеѓу. Не сакам да бидам слободна без никој до мене, ама не сакам ни партнер кој ќе ме загушува. Сакам Врска без врска, во превод партнер кој ќе биде тука САМО кога ќе ми треба .. не обратно.:bililaaar:

Сакам да сум у врска у која ќе се осеќам ко да сум соло(само без делот на мењање на партнери):icon_lol::pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom