Соло или во врска?

• Креатор на темата Креатор на темата Ред хот!
  • Време на започнување Време на започнување
51% za vrska
49% za solo
Obrazlozenie :pos2:
Pa i vo vrska ne e se taka rozevo ama i ne e i tolko crno.

Па подобро е врска со тоа што би бил покомплетен. Без разлика, временски колкава, во врска е подобро. Single е супер работа, излагања, немаш заеднички планови, не мора заедно нова година, не мора заедно одмор и така натаму.
Појше аргументи иам за сингл, ама пак ставот ми претежнува накај врска. Тоа е затоа што, колку и да е човек издржлив, доволен сам на себе, има другари кои го почитуваат, успешен е, сепак ако таа емотивна страна не му е задоволена кога тогаш ќе излезе на површина и од него ќе направи комплетен без'рбетник.
Сепак, кој за шо учел, или подобро кој шо научил. Најчесто некои сакаат врска само за да бидат видени со девојка дека ете можат девојка да фатат и да се истакнат некако во друштвото пошо на сите други полиња се сосема просечни.
Некои пак не сакаат поучени од претходни искуства каде имале посесивен партнер со кој морале заедно на одмор, на нова година, у диско заедно, вамо тамо. Не сакаат и поради тоа што така ќе им била ускратена слободата.
Се е до тоа да и додека си во врска задржиш пријатели, да не биде сведено на одржување пријатели,повремени видувања и така натаму.
Како шо рекол Луис Армстронг, носечките стихови на истоимената песна, This is a men's world, but it would be NOTHING, without a woman or a girl.

Зошто е подобро без девојка?

Има моменти кога баш и не ви е до врска и девојка. Може да гледате на позитивната страна и придобивките кога сте слободни. Да се има девојка...
...е супер, но и слободата си има своја убава страна.

zosto-e-podobro-bez-devojka-5.jpg

Што е разликата?
1. Имате повеќе време да се посветите на кариерата.
2. Не треба да правите планови и можете да отидете кога и каде сакате.
3. Ќе вежбате повеќе и ќе бидете поздрави.
4. Можете да уживате во сопствениот простор.
5. Имате повеќе пари за себе.
6. Можете да гледате телевизија кога сакате и што сакате.
7. Можете да поминувате повеќе време со пријателите.
8. Можете да флертувате во секое време.

Еве ајде кажете дали се сложувате или не,и ваше мислење.. :helou:

Вчера прашуваше дали може да фатиш инфекција пошо си маал анал и вагинал без кондом - немаш баш право да ја отвориш темава.

ХАахаххах да , али темава мислам не влиае на мојот приватен живот ... ја читав темава па ја отворив за да видам што мислат другите.:salut:

ајде сега сите што имаат девојки нека кажат дали вреди да се сингл (многу јаки причини има :vozbud:)

јас не сум сингл и не се слагам баш сакам да си останам со девојками ! убаво ми е за причините се тие :) Ама едноставно НЕСАКАМ ! :nenene:

ајде сега сите што имаат девојки нека кажат дали вреди да се сингл (многу јаки причини има :vozbud:)
Абе готово, многу јаки причини извадивте, дефинитивно вреди да си сингл, ја одма и јавувам на мојата да и раскинам сместа и ќе останам сам до крајот на животот, очигледно е боље така...

noooot

Може да се остават истите причини за пример - Зошто е подобро да не си член на партија...

Абе готово, многу јаки причини извадивте, дефинитивно вреди да си сингл, ја одма и јавувам на мојата да и раскинам сместа и ќе останам сам до крајот на животот, очигледно е боље така...

noooot

Дај ми го телефонскиот број да и се јавам за да и закажам утешен разговор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom