Соло или во врска?

• Креатор на темата Креатор на темата Ред хот!
  • Време на започнување Време на започнување
Нема везе моеш сите работи да ги праиш и со девојка. Подобро е у смисла шо не се врзуваш и шо не мораш приколица да влечеш

1. Имате повеќе време да се посветите на кариерата.

- Имам и сега.

2. Не треба да правите планови и можете да отидете кога и каде сакате.

- Немора план, дури и кога си сам мораш да планираш, глупости значи се ова.

3. Ќе вежбате повеќе и ќе бидете поздрави.

- Морам сега повеќе да вежбам да не наталожам сало превише па да ме напушти ради што сум дебел.

4. Можете да уживате во сопствениот простор.

- Нема подобро уживање од тоа да ја гледам по танги да ми се шета по стан.

5. Имате повеќе пари за себе.

- Зошто? Па кој будала наоѓа утепана девојка што е неспособна да работи за свои пари?

6. Можете да гледате телевизија кога сакате и што сакате.

- Го гледам она што го сакам, го правам она што го сакам.

7. Можете да поминувате повеќе време со пријателите.

- Одкога ќе се стабилизира се пријателите се секогаш тука. Кога ќе дојде нивното време да се во врска и нив ќе ги снемува постепено.

8. Можете да флертувате во секое време.

- Флерт? А што има лошо во флертување, во една врска треба и јас и таа да се осетиме посакувани од другите, се додека не се премине со физички контакт.

Зашто е подобро без девојка ???
Па затоа што си изел 12 корпи по ред ,на 13та риба ти прснал во 27 ма секунда и си изел нога и за беља плиток е Вардар ке скршиш глава, ма каква девојка,
супер е без девојка ,јака финта да имаш женска :toe:

И соло и дуо се здосадува.

Пробај трио, квартет или било шо само да не излезе како во вицот: Една цицка фатив а три пати ми го бапнаа :pos2:
Правило број 1: Кога ке излезеш со девојка ти или жена ти сите девојки ти се лепат, кога ке излезеш сам не те ебаваат 2 посто, подобро е со девојка а ти ако си фраер ке најдеш начин да ја смоташ за да остане дома и да те чека тебе додека ти уживаш во прегратките на некоја друга девојка или недај боже друг маж, денес се модерни времиња и се може да се очекува :nesum:

Имате доволно време за посветување на пивото :vozbud:

Врска дефинитивно... вака соло сум баш за нигде... неам некој да ме среди...

Има моменти кога баш и не ви е до врска и девојка. Може да гледате на позитивната страна и придобивките кога сте слободни. Да се има девојка...
...е супер, но и слободата си има своја убава страна.

zosto-e-podobro-bez-devojka-5.jpg

Што е разликата?
1. Имате повеќе време да се посветите на кариерата.
2. Не треба да правите планови и можете да отидете кога и каде сакате.
3. Ќе вежбате повеќе и ќе бидете поздрави.
4. Можете да уживате во сопствениот простор.
5. Имате повеќе пари за себе.
6. Можете да гледате телевизија кога сакате и што сакате.
7. Можете да поминувате повеќе време со пријателите.
8. Можете да флертувате во секое време.

Еве ајде кажете дали се сложувате или не,и ваше мислење.. :helou:

А што е со оние кои успеваат сите овие работи да ги постигнат и да бидат во врска плус?Некои феномени се или со вродена мана се да им оди од рака?Не бе батее овие работи врска немаа во реалноста.Може вака на прв пат се чинат итнересни и многу вистинити, за тоа се наменети нели?Ама ако си во врска тоа може многу позитивно да влијае на сите овие работи горе наведени.Можеш и да се посветиш на кариерата доволно и да останеш фит-да вежбаш (баш тоа и ке го правиш кога ке имаш девојкаке ти треба), тоа со телевизија и време со другари поминато зависи ако ти решиш да живееш со неа само,во друга ситуација нема врска...а за парите-и онака ке ги трошиш па зашто за СЕБЕ кога можеш да си поминеш поубаво со женска.А зашто со некоја на минување што се вика, кога можеш со некоја која те сака да речеме..(врска)....и ондах тоо

во врска е подобро си ја имаш девојкта кога ќе си посакаш ќе ти даде во секо време :helou:, интересна работа дури човек е во врска има еден куп прилик али кога е соло да му е.м мајката слабо ептен закључок добро е да си во врска

во врска е подобро си ја имаш девојкта кога ќе си посакаш ќе ти даде во секо време :helou:, интересна работа дури човек е во врска има еден куп прилик али кога е соло да му е.м мајката слабо ептен закључок добро е да си во врска
ХАХАХАХАХАХАхаха....Потполно се сложувам со тебе.И мене ме интересира овој феномен.Зошто е тоа секогаш така а не е обратно:kesa:

Од една страна ок е да си во врска затоа што секогаш имаш некој што ќе биде покрај тебе, можеш да го побараш во било кое време од денот, знаеш дека има некој што те сака, почитува и го цени тоа што си.. Од друга страна пак ок е и да си соло. Можеш повеќе да се посветиш на некои работи... :)

Од една страна ок е да си во врска затоа што секогаш имаш некој што ќе биде покрај тебе, можеш да го побараш во било кое време од денот, знаеш дека има некој што те сака, почитува и го цени тоа што си.. Од друга страна пак ок е и да си соло. Можеш повеќе да се посветиш на некои работи... :)

ane drugo e sepak koga si vo vrska drugo e koga treba da si baras partneerka i toa odzema vreme :smir:

--- надополнето ---

ХАХАХАХАХАХАхаха....Потполно се сложувам со тебе.И мене ме интересира овој феномен.Зошто е тоа секогаш така а не е обратно:kesa:

pa koga si vo vrska gledas da sredis drugi raboti ne si napnat imas devojka ti odi razgovorot so devojkite i slicno ama koga ne si vo vrska SAMOTO vreme te pritiska imas potreba od devojka ne si smiren napnat si i slicno se e do psihata ja mislam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom