P
Peaceful Anger
Гостин
Нема везе моеш сите работи да ги праиш и со девојка. Подобро е у смисла шо не се врзуваш и шо не мораш приколица да влечеш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај ми го телефонскиот број да и се јавам за да и закажам утешен разговор
хахаахха да и да му го заземе местото ...Тука може да се искористи и варијантата, ти да и раскинеш место него...
Може да се остават истите причини за пример - Зошто е подобро да не си член на партија...
И соло и дуо се здосадува.
Има моменти кога баш и не ви е до врска и девојка. Може да гледате на позитивната страна и придобивките кога сте слободни. Да се има девојка...
...е супер, но и слободата си има своја убава страна.
![]()
Што е разликата?
1. Имате повеќе време да се посветите на кариерата.
2. Не треба да правите планови и можете да отидете кога и каде сакате.
3. Ќе вежбате повеќе и ќе бидете поздрави.
4. Можете да уживате во сопствениот простор.
5. Имате повеќе пари за себе.
6. Можете да гледате телевизија кога сакате и што сакате.
7. Можете да поминувате повеќе време со пријателите.
8. Можете да флертувате во секое време.
Еве ајде кажете дали се сложувате или не,и ваше мислење.. :helou:
ХАХАХАХАХАХАхаха....Потполно се сложувам со тебе.И мене ме интересира овој феномен.Зошто е тоа секогаш така а не е обратно:kesa:во врска е подобро си ја имаш девојкта кога ќе си посакаш ќе ти даде во секо време :helou:, интересна работа дури човек е во врска има еден куп прилик али кога е соло да му е.м мајката слабо ептен закључок добро е да си во врска
Од една страна ок е да си во врска затоа што секогаш имаш некој што ќе биде покрај тебе, можеш да го побараш во било кое време од денот, знаеш дека има некој што те сака, почитува и го цени тоа што си.. Од друга страна пак ок е и да си соло. Можеш повеќе да се посветиш на некои работи...![]()
ХАХАХАХАХАХАхаха....Потполно се сложувам со тебе.И мене ме интересира овој феномен.Зошто е тоа секогаш така а не е обратно:kesa: