Соло или во врска?

• Креатор на темата Креатор на темата Ред хот!
  • Време на започнување Време на започнување
Па што знам.... соло е подобра опција, поголема слобода... дружење глупости. Иако врската не смета воопшто на сето ова. Можеш да бидеш со некој што ќе те цени, ќе те сака и сепак да излегувате да се забавувате..и да бидеш среќен и задоволен со него па да немаш потреба од шврљање по други. Така да би избрала...квалитетна врска. :)

Соло независен,се фокусирам сега на моето јас.Физички и психички да се вратам.После кариерата и факултетот заедно,па после се друго,ако нешто дојде измеѓу зашто да не,но сепак цврсто стојам на мојата земја дека оваа година тешко со некоја,освен нешто несериозно ;)

Соло?Што е тоа? Искрено не знам. Зашто кога влегов во врска бев уште мало девојче кое гледаше цртани и не мислеше да си фати дечко, ама по некоја случајност фати:) Јас сум за врска зашто е многу убаво. Добро, секое нешто има и позитивни и негативни страни, но јас сепак би избрала врска, океј нема тука што да избирам, веќе сум во врска :)

Врска. Тоа што го имам сега на пример не би го менувала за никое излегување навечер со не знам кој, што, како и не знам ти што правење :). Ако имаш добра врска истото што би го имал ако си слободен ќе го имаш и тука, башка плус огромна љубов, почит и разбирање и некој што знаеш дека се ќе направи за тебе.

ако типчето што ќе ми е дечко изиграва голман (да не можам на кафе да идам со другарките) дефинитивно соло, инаку немам ништо против врските ама не бих уште сега да западнам у некоја озбилна работа (како некои другарки што немат друг живот освен излавања и кафе со дечкото)

Соло, и не менувам барем неколку месеци ако не се случи нешто драстично. Единствено што не чини е што морам да му објаснувам на бабите дека немам намера да се женам за брзо и што ме гледаат со сожалување како да сум некој хендикепиран оти сум сингл, се останато е многу подобро.

onoj sto sega saka solo , sekako deka nema dolgo da ostane solo, zakon prirode jbg, no otsekogas na ovie prostori se ziveelo coporativno, daleko je zapad, tamu sekoj sekogo,, solo.

Има моменти кога ми се допаѓа и кога ми е супер додека сум соло... Но доколку предолго сум соло, понекогаш запаѓам во така наречена депресија и имам потреба од партер. Се е релативно кај мене :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom