Фан Клуб: Лацио

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Зарате е многу повеќе од просечен играч и може да игра и во многу поголем тим од Лацио. Можеби заедно со Коларов се играчи кое се класи над останатите во тимот.

А знае некој дали имаше вистина во тоа дека играчите ќе го блокираат играњето на некое коло ако не се реши случајот на Пандев до Јануари?

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Само за една работа и симињам на Рома капа. За тоа што го има проценето Зарате правилно и избркано од екипа. Ја не би го пуштил ни за ФК Мршевци да игра, себично копиле едно, да подава 20% повеќе, Лацио ќе дава и 20% повеќе голови.

п.с. Што значи “палаграјдери“??? :toe:

Тоа не се добри вести, напротив. Ледесма е Epic Fail. Одма би го продал, тој сељакот Лотито само од инат не го пушта. :)
Abe drugar od kaj me znaes ti mene. Jas igram za fk.Mrsevci seriozno ti zboram hehe

Конечно добри вести, најверојатно Ледесма се враќа во тимот. Стендардо исто така се врати во прва постава уште на мечот со Наполи, па да очекуваме дека и Ледесма ќе го направи истото викендов кога Лацио игра дома со Болоња. Верувам дека конечно е време за победа :vozbud:
I jas mislam taka 50 evra singl LAZIO-bologhna 1

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Конечно добри вести, најверојатно Ледесма се враќа во тимот. Стендардо исто така се врати во прва постава уште на мечот со Наполи, па да очекуваме дека и Ледесма ќе го направи истото викендов кога Лацио игра дома со Болоња. Верувам дека конечно е време за победа
По Пандев и Ледезма побара по судски пат да го раскине договорот.Вчера агентот на Ледезма беше на состанок со Лотито да му каже дека Ледезма сака да игра дури не сака ни нов договор ќе игра со стариот од кој има уште година ипол.На ова Лотито побарал Ледезма да му се извини јавно преку медиумите.Ледезма на ова одговорил дека има гордост и дека не е крив за ништо за да се извинува за нешто.Денес Ледезма решил да тргне по патот на Пандев.
Им уништи Лотито ако не за друго по една полусезона.Еве и Зарате пред некоја недела реше дека го излажал Лотито дека ќе направи силен тим,и тој нема да е долго во Лацио.

http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/88314/Caos+Lazio:+anche+Ledesma+ha+chiesto+la+rescissione

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ајде следно коло Римското дерби... ако продужите вака како против Болоња шо игравте не би рекол дека ќе биде дерби :tv:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
ајде следно коло Римското дерби... ако продужите вака како против Болоња шо игравте не би рекол дека ќе биде дерби :tv:
Би требало да знаеш дека моменталната форма на двата тима никогаш не била битна на римското дерби. Сме биле во лоша форма, па сте го јаделе. Вие сте биле во лоша форма, па ние сме го јаделе.

Единствено се плашам дека ова што се случува моментално е повеќе од лоша форма. 12 утакмици без победа се премногу за да биде само лоша форма. Како и да е, оптимист сум за дербито. Се надевам дека играчите ќе најдат мотивација за добро да изиграат против најголемиот ривал.

Поради лошата реализација на Лацио оваа сезона, како и четвртата најдобра одбрана во лигата типувам на резултат 0-0, или 1-1 најмогу.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Би требало да знаеш дека моменталната форма на двата тима никогаш не била битна на римското дерби. Сме биле во лоша форма, па сте го јаделе. Вие сте биле во лоша форма, па ние сме го јаделе.

Единствено се плашам дека ова што се случува моментално е повеќе од лоша форма. 12 утакмици без победа се премногу за да биде само лоша форма. Како и да е, оптимист сум за дербито. Се надевам дека играчите ќе најдат мотивација за добро да изиграат против најголемиот ривал.

Поради лошата реализација на Лацио оваа сезона, како и четвртата најдобра одбрана во лигата типувам на резултат 0-0, или 1-1 најмогу.
не е битна али вашата состојба е алармантна :jaj:
можеби и ние да немавме проблеми ќе беше решен мечот уште непочнат али вака можен е секој исход...
премногу слаба реализација, губите драгоцени поени против екипи од дното... Балардини мора да го напушти Лацио... можеби Салзбург му е последна шанса...

колку и да не сте ми по мерак сепак објективно би кажал дека не заслужувате да се наоѓате во вториот дел од табелата..

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
лацио... ќе испаѓаме ли? :)

ах лолито, лолито...

кај се тие златни денови, недвед машината и верон. овие двајца никогаш не ја имаа формата во друг клуб како што беше тоа со лацио.

ех....

:(

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Леле ако испадне Лацио..... А потрагично е што имаат појак тим од лани...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Па кога не го играат Ил Гранде Пандев, има да пагаат ко камен у вода!:toe:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ај со среќа на дербиво :)
влеговме со голем залет а според вашата форма би требало да победиме :) сепак дерби си е дерби :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
ај со среќа на дербиво :)
влеговме со голем залет а според вашата форма би требало да победиме :) сепак дерби си е дерби :)
ама ја незнам ти на кого се обраќаш нели гледаш дека нема фанови на Лацио, имаше само кога Пандев играше, а сега само Смерт остана:toe:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
ама ја незнам ти на кого се обраќаш нели гледаш дека нема фанови на Лацио, имаше само кога Пандев играше, а сега само Смерт остана:toe:
Сигурен сум дека не има повеќе лацијали на форумов него што има романели :tv:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Сигурен сум дека не има повеќе лацијали на форумов него што има романели :tv:
хехе брат извини те заборавив тебе кога го спомнав смерт
ќе си попишуваме во Недела дотогаш остани ми со здравје:smir:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
лацио... ќе испаѓаме ли? :)

ах лолито, лолито...

кај се тие златни денови, недвед машината и верон. овие двајца никогаш не ја имаа формата во друг клуб како што беше тоа со лацио.

ех....

:(
Лотито....

Има навивачи кој чекаат на подобри денови, вака сега нема зашто да се дискутира, освен за неубај работи

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Greska si jas sum fan na Lazio otkako znam za sebe, i najvise me nerviraa pni koi bea ''izgoreni za Lazio' koga Pandev igrase edinstvenoto nesto za koe se slozuvam so niv e deka Lotito e konj aj kaj i da e ke vrzeme nekoja pobeda se nadevam Rimskoto derbi e treto svetsko derbi posle VOCA-RIVER I REAL-BARCA sto e fantasticna moznost so mnogu trud napor i zelba da se izleze od krizata preku nego

Kajgana Shop

На врв Bottom