Одлично ... ми се допаѓа текстурата. Лично не би прекинал, малку би го доработил светлото, поточно сенките кои не се баш конзистентни, очите ... во секој случај ако ти си задоволен со резултатот а нели тоа е најважно супер е и вака.После 3 години фаќам молив у рука, па викам ајде да споделим со вас што зафрши пред 15 мин...
:helou:
стави некои слики да видиме шо сликар си....Јас цртам кога имам време, пред се со маслени бои од икони па се до надреализам.Ја скм и наивата,Ван Гог,Пикасо,Дали..
Цртањето ме релаксира. Сам ги правам рамките,платното,импрегнација и препаратура.
За жал сега немам баш доволно време за се што сум почнал да го завршам ( сликите).Единствено ќе морам да го завршам Св.Никола...:smir:
Ооо брат само да се од тебе нацртани, оти и јас знам така да ги прецртувам иначе на дзидот имам нацртано знакот на милан ама не е довршен ке го постирам после
Не сум некој сликар.
Ооо брат само да се од тебе нацртани, оти и јас знам така да ги прецртувам иначе на дзидот имам нацртано знакот на милан ама не е довршен ке го постирам после
Абе од твоја рака се нацртани, ама се прекопирани, то ест гледани, про кажано со користење на референца.Кажи ми ја причината зошто би те лажел ?
-Јас реков дека јас сум ги цртал , божем некое уметничко дело се па ќе лажам.