Цртање

• Креатор на темата Креатор на темата street chic
  • Време на започнување Време на започнување
Си цртам и јас обично во овие ноќни часови кога е премногу здодевно. Цртам модни креации и архитектури најчесто. А имав желба да го рашкртам ѕидот од собата со пеперутки, а во средината мојот омилен бенд. Ех, пусти фантазии.

секој си има свој стил никој не есовршен али барем е идентичен

Секогаш цртам нашкола ама секогаш! ... А исто така и во дневникот кој го водам и онака ми теквит понекогаш и на PC нешто ... :smir: ...

Za mahggfica.jpgShut up!color.jpgPeace.jpgFinal 800x600.jpg

Приумре темава, ве мрзи да ставате, а сигурен сум има таленти овде!
Еве нешто поново од мене...:)

Ево нешто мн старо од една моја пријатељица:

sam2683.jpg

Енд мај едишн:

43083123.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: Vej
Јас си барам низ форумов, некоја ваква тема, само не најдов нешто поконкретно. Јас лично, си сакам црткање, си црткам понекогаш, ама често имам инспирација за поголеми дела, а немам време. Не знам колку сте информирани, ако знае некој, каде има курсеви, по колку време траат... Не сум дупка у цртање, ама би сакала да научам по нешто поише. Онака се заинтересирав, па ако има некој, известете ме. Фала :)

Обожавам да цртам :) Цртам секогаш кога имам слободно време....Најчесто изразувам чувстава преку цртежите, така што како се чувствувам во моментот кога цртам таква тематика имаат моите цртежи :)

кога бев помал многу ме биваше за цртање имав ептен добри цртежи направено и сите ги однесов во школо..со тек на време (кога излезе компjутерот) го забаталив цртањето и денес можеби имам потенциjал ама сепак не би се затафтувал со тоа :)

Порано цртав и имав желба за цртање, но некако ми здосади и башка 4та година немаме ликовно и не сум цртал 1 година сигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom