Цртање

• Креатор на темата Креатор на темата street chic
  • Време на започнување Време на започнување
Alien_wonderworld_by_LostArtist99.jpg

ee64910e171d35f77060f90d2dadecfc.jpg

My_dream_is_power_by_LostArtist99.jpg

Are_you_ready__by_LostArtist99.jpg

9e5a15523601262024e0180ee0928cec.jpg

9355b59252dc48ca8c0dbc661ae4f979.jpg

Еве дел од моите работи/
Уште се усовршувам.:)

aquafortune се на компјутер работиш? или комбинираш на рака и компјутер? Иначе баш се добри :)

Добра изработка aquafortune

знам дека е слабо но после около 3-4 години нецртање мислам дека е доболно добро за почеток.
seat001.jpg

aquafortune се на компјутер работиш? или комбинираш на рака и компјутер? Иначе баш се добри :)
Цртам на рака, сликам, префрлам на пс, у фотошоп со пен тул средуам и после бојам одозгора, едноставно.
Маус користам, да имав таблет немаше да цртам на рака.
Фала.:)

Обожавам да цртам и само со молив, највеќе женско тело, или само задна страна во длабока сенка за подобро истакнување на облините, но немам храброст да пробам да нацртам глава и дланки.
Порано повеќе време и трпение вложував во тоа, имав и неколку изложени слики. Во наредна прилика би ставила неколку...

цртам скечеви на моите раце на часеви кога ми е досадно. не се лоши за почеток.

Цртам на рака, сликам, префрлам на пс, у фотошоп со пен тул средуам и после бојам одозгора, едноставно.
Маус користам, да имав таблет немаше да цртам на рака.
Фала.:)

Yo друже добри ти се еј :)
И ја праам нешо слично со фотошоп...
продолжи така брат ;)

Најчесто цртам креации со боја, мртва природа и апстрактни теми строго со молив

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕј цртање е најбоља работа:DКоа имам време обавезно цртам(море и коа немам)...хахахаха.Сакам да цртам се,али највише урбана уметност т.е.Графити. Позз до сите цртачи XD...хахаха

владеам молив и креони(мрсни боички) :wink:

цртам кога и каде стигнам, порано поише со боја, креди такви ствари, сеа поише молив и таке:)

Откако знам за себе цртам...
Цртам со графит или мрсни бои.Се занимавам професионално неколку години.Ако еден ден направам изложба која ми е во прв план,ќе ве викнам.

Најдобро се чувствувам кога цртам, како медитација ми е...заборавам на се, понекогаш заборавам и цигара да запалам хахахах...само со молив цртам.
Ако го гледам нештото што го цртам излегува совршено иначе без гледање не е тоа тоа.
Најмногу внимание обрнувам на најситните детали...

фала за добиот коментар Coolzrock али тоа не е ништо сум цртал многу подобро али се откажав одамна од тоа сега вака само по малце или некој ако побара нешто иначе не цртам веќе :toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom