Препораки за игри

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Прочитав неколку страници наназад ама неможев да најдам нешо што ќе ми фати око ..... па ајде ќе прашам и јас ....
Значи некоја добра игричка со пукање, мисии, да е интензивна доста и сл. Е сега ги имам играно Call of Duty i Crysis .... Паа нешто што личи на нив најблиску ??? И што ќе кажете за Сталкер ??? таква е или да не ја ни почнувам ???
И ме занима дали ќе игра Crysis 2 на
Core 2 Duo процесор
3 Гига рам
АТИ Радеон ХД 3470 ???

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
da ne gi ima nekoj kupeno homefront , medal of honor, ili BC2 za pc sakam da zemam edna od ovie pa me interesirase dali ima uste dobar broj na igraci ili prazni se serverite i dali ima problemi so lag itn ili ako imate nekoja druga preporaka baram zamena za black ops :)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Јас би ти рекол BC2. Играта е поевтина од другиве две, а и е пооригинална. И овие две се супер (Homefront не сум ја играл ама милсам дека е добро) но и двете се колку толку копии на други игри, во овој случај и на BC2.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Играм шутери , се мислам меѓу Crysis 2 и Portal 2 .. Хмммм

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Портал дефинитивно, јас направив pre-order на PC, ако ја земеш за PS3 или PC ке можеме да играме заедно co-op.

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Препорачајте ми некоја NBA :) Слушнав лоши зборови за 2k11 многу тешко се давало кош... Точно е ова ? :)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Штотуку ја завршив HOMEFRONT..значи далеку е од COD или MOH ама не е лоша да утепаш слободно време.се потрудиле дечките па и некоја приказна стаиле ако се задлабочеш и нема да биде толку лоша.....Графички нешто под просек ама дека сме навикнати на COD и нивната графика која е доста добра мош и ке ја потценеме играта.Значи препорака до сите шо сакат да утепат време со FPS игричка .........

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Веќе долго време е излезена Shogun 2 а никој да каже ни збор за неа. Јас ја ставив дури сега да ми се симнува дека бев преокупиран со други игри. Има некој друг кој ја пробал и да каже дали вреди тие 12гб ?

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Веќе долго време е излезена Shogun 2 а никој да каже ни збор за неа. Јас ја ставив дури сега да ми се симнува дека бев преокупиран со други игри. Има некој друг кој ја пробал и да каже дали вреди тие 12гб ?
Јас ја играв неколку дена кога излезе.. на кратко, подобра е од Empire (може и од Medieval II), ама многу потешка при крајот
кога ќе стигнеш до Кјото и сите останати кланови ќе ти објават војна
Така да, вреди :)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Јас ја играв неколку дена кога излезе.. на кратко, подобра е од Empire (може и од Medieval II), ама многу потешка при крајот
кога ќе стигнеш до Кјото и сите останати кланови ќе ти објават војна
Така да, вреди :)
Супер, таман за викендов да имам што да играм.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ако може препорака за игра на пример градиш свој град па потоа го развиваш и тн ...

Kajgana Shop

На врв Bottom