Дечките со најјезив Corpse Paint се еден од најсатанистичките бендови што ги имам видено
И едни од најтапа блек метал бендови ол тајм.
Еве еден антички грајнд:
Вокалов е метал оргазам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечките со најјезив Corpse Paint се еден од најсатанистичките бендови што ги имам видено
Така прочитаф дека во албумите до 90 година имало елементи на грајд али примитивен грајд а од 90 нагоре чист деатх барем така пишувасеТука за еден од омилените бендови морав да ургирам.
Каков death/grind бе другар, не се бламирај, во музичката структура на Bolt Thrower, никогаш не постоеле елементи на grind.
Они уствари се формирани како бенд од некои комбинации на панк и треш (доказ ти е првото демо нивно демо од 1987, Concession Of Pain), па веќе со наредниот албум во 1988, In Battle There Is No Law, започнуваат со дет метал.
Првите два официјални студиски албума, In Battle There Is No Law и Realm Of Chaos се дет метал, меѓутоа сеуште во непрочистена и неисфилтрирана форма.
Таа процедура на чист и супериорен дет метал започнува со War Master од 1991.
Со ова требаше да одбериме една ? Од Death =]
А лоу да не знаеш шо цена ќе бидат за да си зеам пари, знаеш не заработуем сам, а сумљам дека мајка ми и за прешивачи и за влез ќе ми даеПа да знам колку дена да не јадам у школо х)
Уфф некој ќе се закити со прешивааачeve gi cenite:
majci - 300 denari
presivaci (vezeni) - 80 denari
stampanite presivaci izgleda nema da stignat do svirkata....![]()
Nu Metal скас.....abe od metal samo sakam nu metal i death metal
За да не викаш дека ја пуниме со говнаДОСТА ЈА ПУНИТЕ ТЕМАВА СО ГОВНА![]()