Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
И тоа тој датум бил на официјалното цд. Каверов е добар мада вокалите ич не ми се свиѓаат, тој првиот имитира педер.. уствари шознам, педер може си е.
Педер е.(барем така имам читано)
А другиве нез зашо не ти седопаѓаат мислам добри се.
Прашање на вкус сепак секој со своето:duel:

Вториот и третиот се поарни, првиот е ... :)

Darrell Lance Abbott aka Dimebag Darrell aka Diamond Darrell роден на 20 Август 1966 убиен е на свирка со бендот Demageplan во Охајо на 8 декември 2004 година.Стварно е катастрофална грешка по се изгледа намерно направена.Но Coverот е добар тоа ми беше поентата.

Межеби е добар каверот ама за мене не е....
Добро не мора да кажуваш што како загинал дарел, веќе сите знаат и познат му е тој случај.

Межеби е добар каверот ама за мене не е....
Добро не мора да кажуваш што како загинал дарел, веќе сите знаат и познат му е тој случај.
Мина оди поспиј бе малку кога не разбираш ништо

Е многу ми е кеиф ко че се контрате вие двајцата (да ми јајте јајцата) xD

Не бе не е LaBrie геј. Сите се женети тие, освен клавијатуристот незнам...он мислам дека не е женет. А иначе стварно добар кавер освен последниот пеач и солото на Дејв.

Песната со најбоље име

Послушајте патриоти !!

И на крај дечките со најјезив Corpse Paint :

Добро бе мина мене така ми звуча а и така прочитаф....
До 1990 се Дет со Грајд од 90 нагоре се дет метал... Додуша клипо беше од последнио албум така да имаш право:helou:

Тука за еден од омилените бендови морав да ургирам.

Каков death/grind бе другар, не се бламирај, во музичката структура на Bolt Thrower, никогаш не постоеле елементи на grind.
Они уствари се формирани како бенд од некои комбинации на панк и треш (доказ ти е првото демо нивно демо од 1987, Concession Of Pain), па веќе со наредниот албум во 1988, In Battle There Is No Law, започнуваат со дет метал.

Првите два официјални студиски албума, In Battle There Is No Law и Realm Of Chaos се дет метал, меѓутоа сеуште во непрочистена и неисфилтрирана форма.
Таа процедура на чист и супериорен дет метал започнува со War Master од 1991.

Шо викате за овие

сеа ги најдов... може ги знаете али ја да си кажам :toe:

Martyr се добри, Технички дет,Warp Zone ми се бендисува . ок албумче

Ма освен шо толку прецизно пева видете и колку прецизно свира...ццц

знам га овај, човече маме ебе!!! има доста добри кавери од Парквеј Драјв... импресионира ме човекот!! има фаца!

Песната со најбоље име

Послушајте патриоти !!

И на крај дечките со најјезив Corpse Paint :
Дечките со најјезив Corpse Paint се еден од најсатанистичките бендови што ги имам видено

али овие cock and ball torture се начисто луди човече!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom