Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Еве ви бенд шо не смеј да се изостави... Луѓево се стварно за поштовање свира Death\Grindcore Bolt Thrower...

Абе Bolt Thrower ако се Death/Grindcore, тогаш незнам шо се Cattle Decapitation :pos2::pos2:.

Он топик: Брату, Болт ти се чист мрсен дет метал, во никој случај ти како што кажа....

:pos2:Иначе јас си се будалеам дома со Vital Remains - Entwined By Vengence :pos2:

еве ме мене на форум после 5-6 дена, нешто ми нетот беше сјебан ама нема везе...
нешто на кое полудувам овие денови
ептен добро бруталче...остајте некој коментар и импресии...

Абре што викате за каверот што го направиле дечкиве??

И каверот

еве ме мене на форум после 5-6 дена, нешто ми нетот беше сјебан ама нема везе...
нешто на кое полудувам овие денови
ептен добро бруталче...остајте некој коментар и импресии...

супер парче... го имам само албумот од 2005 година

Абре што викате за каверот што го направиле дечкиве??

И каверот

Јак е коверот у споредба со оргиналот, мада не сум по инфлејмс нешо, ама добро го одсвиреа!

Ма освен шо толку прецизно пева видете и колку прецизно свира...ццц

Абе Bolt Thrower ако се Death/Grindcore, тогаш незнам шо се Cattle Decapitation :pos2::pos2:.

Он топик: Брату, Болт ти се чист мрсен дет метал, во никој случај ти како што кажа....
Добро бе мина мене така ми звуча а и така прочитаф....
До 1990 се Дет со Грајд од 90 нагоре се дет метал... Додуша клипо беше од последнио албум така да имаш право:helou:

Cover кој заслужува респект

Вауууу одличен глас!

Заслужува риспект ако не ги броиме пеачите и дејв мустејн.+

И глеј ги педеришта, на крајот пишале "Dimebag" Darrell Williams 1965 - 2005.

Заслужува риспект ако не ги броиме пеачите и дејв мустејн.+

И глеј ги педеришта, на крајот пишале "Dimebag" Darrell Williams 1965 - 2005.
Darrell Lance Abbott aka Dimebag Darrell aka Diamond Darrell роден на 20 Август 1966 убиен е на свирка со бендот Demageplan во Охајо на 8 декември 2004 година.Стварно е катастрофална грешка по се изгледа намерно направена.Но Coverот е добар тоа ми беше поентата.

Darrell Lance Abbott aka Dimebag Darrell aka Diamond Darrell роден на 20 Август 1966 убиен е на свирка со бендот Demageplan во Охајо на 8 декември 2004 година.Стварно е катастрофална грешка по се изгледа намерно направена.Но Coverот е добар тоа ми беше поентата.

И тоа тој датум бил на официјалното цд. Каверов е добар мада вокалите ич не ми се свиѓаат, тој првиот имитира педер.. уствари шознам, педер може си е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom