Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
3 - 1 :smir:

[0-1] Несторовски 37'
[1-1] Савевски 65'
[2-1] Јовановски 73'
[3-1] Постолов 80'
абе брака де кажите ми убав ли беше голот на постолов или случајно го удри во ногата позз од брегалница штип

абе брака де кажите ми убав ли беше голот на постолов или случајно го удри во ногата позз од брегалница штип
случајно го удри у нога :pos2::pos2::pos2: и промаши неколку зицери што потешко беше да се промаши.

инаку сега ми кажаја дека у среда нема да се игра тетекс-шкендија.

случајно го удри у нога :pos2::pos2::pos2: и промаши неколку зицери што потешко беше да се промаши.

инаку сега ми кажаја дека у среда нема да се игра тетекс-шкендија.
Да да нема сега, ја како што слушнав на 27ми септември ама не сум сигурен:toe: И честито нека ни е победава уште многу да ги имаме до крај на сезонава:vozbud::vozbud: ТЕТЕКС Е ШАМПИОН:vozbud::vozbud:

фала :smir: па здравје на 8ми ноември планирам да доаѓам натаму па се гледамо.

Ke iskontaktirame pa se gledame sekako se nadveam..Pred ili posle utakmica...Normalno prijatelski!!Ako sakas mozes i pred vreme da dojdes,ke mi bides gostin,pa posle so Vojvodi ke si odish!!Voglavnom se gledame..Pozz

Честитки за победата!! Се надевам дека годинава ке опстаните, а другата сезона да се борите за излез во европа..позз

Честитки за победата!! Се надевам дека годинава ке опстаните, а другата сезона да се борите за излез во европа..позз
Фала фала на истото и ние се надеваме:smir:

:smir:
Годинава ќе се бориме за излез во Европа а догодина сме шампиони...:):):)

Vojvodi stavejte nekoj klip od denesnata utakmica i cestito pobeda

Ако го има некој клипот со бананите нека го стае одма...

Со какви банани бре...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Стајте жити се баш ме интересира што клип е,да се смеам.

Да не дојдоа Мајмуните да си ги земат бананите :pos2::pos2::pos2::pos2:

И...да честито победа !!!

Со какви банани бре...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Стајте жити се баш ме интересира што клип е,да се смеам.

Да не дојдоа Мајмуните да си ги земат бананите :pos2::pos2::pos2::pos2:

И...да честито победа !!!

МЕСТЕН НАТПРЕВАР!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom