Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе доста е више! Само по форуми да се јадело бурек, овие Мајмуниве ми го пукнаја к*ров со тоа демек ќе не тепале, јаки биле и слично! Па кој к*р ако сте толку јаки не дојдете у Тетово? Мие ќе дојдемо таму, него вие дал ќе дојдете некоаш?! Ако немате намера можете да ми го мрсите овде уште 3 месеца ама џабе ќе ви биде. Истото важи и за чкембари, ако сте јаки дојдите у Тетово а не само на форум да се јаде гомна.

ВОЈВОДИ + КОМИТИ ЗАСЕКОГАШ!!!

Ај бе остајте ги сите други фанови и не им обрнувајте внимание, ова е наша тема. Глеам денојве многу сте се зајале, тури те им ку*от...Само знам за 3-4 саати ќе биде лудило на стадиоооон...

СЕКОЈ ДЕН ПЕЕМЕЕЕЕЕЕЕ
НАПРЕД ТЕТЕКС ЕЕЕЕЕЕЕ
ИГРАЈ ХРАБРО И ПОБЕДИ
СО ТЕБЕ СЕ ВОЈВОДИИИИ
ОООООООО ОООО ОООО
ОООООООО ОООО ОООО...
:smir:

Пс: Кој се прави јак многу, еве сме ние на секој натпревар дома па сите се добредојдени а и во гости ќе одиме сезонава на 99% од натпреварите па ќе видиме кој е кој...

Samo da ne zaboravime deka Braco e sponzor na Teteks,no ima i nekoj udel i vo Pobeda,taka da deneska ocekuvam eden miroljubiv X..Ne za drugo da ne se razocarate posle utakmica!!
Sto se odnesuva do navivackite temi nema da repliciram..Muabet mozes da napravis so izziveani navivaci,i toa na kafe muabet,kade moze da diskutirame na tema kako da go podobrime globalno navivanjeto vo makedonija,a ne na forum,kade pola od clenovite ne se mrdnati podaleku od svojot stadion..
Samo sakam da se nadovrzam na zadar..Se vide koj se " jaki" koga odnosot beshe 4:1 (da ne recam 4:0.5) zatoa sto Majmuni i Ckembari ne se bratski grupi,(po igra na slucajot se najdovme vo ist avtobus)...a koje kakov e se vide na benzinskata koga vo odnos 1:1,edna od grupite brzo brzo go napusti mestoto na zlostorot...Koja e ke se pronajde samata!

i ja se plasim od toj X sto go kazuvas, i ako bide taka ke bide so mnogu golovi, t.e. 2-2. drugo nesto sto moze da se desi e da zavrsi 2u1, u tetovo teteks da pobedi so vakov tip, a u prilep pobeda da pobedi vaka, za tretata utakmica zavisi na kogo ke mu treba. mene ova mi e najrealen razvoj na nastanite. iako ja kako i sekogas se nadevam na pobeda i normalno nikoj ne ide na stadion da naviva za poraz.

i ja se plasim od toj X sto go kazuvas, i ako bide taka ke bide so mnogu golovi, t.e. 2-2. drugo nesto sto moze da se desi e da zavrsi 2u1, u tetovo teteks da pobedi so vakov tip, a u prilep pobeda da pobedi vaka, za tretata utakmica zavisi na kogo ke mu treba. mene ova mi e najrealen razvoj na nastanite. iako ja kako i sekogas se nadevam na pobeda i normalno nikoj ne ide na stadion da naviva za poraz.

Taman rabota,ako odi nekoj odnapred so belo zname,podobro neka sedi doma i neka gleda fudbal na tv..Steta sto ne dojde nikoj od PP,ne za drugo ke beshe interesno na tribini...A za rezz,ke videme kako ke se odviva situacijata..Na Braco mu e bitno da gi spasi dvete:)

:pos2::pos2::pos2::pos2: se nalutija ckembarive :pos2::pos2::pos2: uste gi boli pendrekot sto go jadeja u zadar :pos2::pos2::pos2::pos2: pogolemi picki od ckembari i majmuni znaci nemalo na svetov, se utepaja od silenje, falenje i sve drugo po forumov, a gi nema da dojda u tetovo. e od takvi kako vas propaga makedonija, a ne od nas sto sekoja utakmica protiv skendija i sloga se vodi borba u tetovo iako smo 10puta pomalku makedonci u tetovo.

samo znam sto im e niv problemot VOJVODI + KOMITI = ZASEGOKAS ZAEDNO = NAJDOBROTO OD MAKEDONIJA e ova gi boli.

drugo nemoj da spomnuvate sestri i takvi raboti, zos prvo vidite sto pravat vasite pa posle za drugi zborite.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: go primija posteno

so borba be vodite samo 4otek jadite toa ne e borba :pos2::pos2::pos2: i se vide kolku sve "jaki" u zadar nemozite vie bez vasite pederski braka (komiti shkupi).bas mi e zal so ne dadoja bus mnogu sakav da dojdam vo tetovo da vidam kolku sve jaki :kesa:

so borba be vodite samo 4otek jadite toa ne e borba :pos2::pos2::pos2: i se vide kolku sve "jaki" u zadar nemozite vie bez vasite pederski braka (komiti shkupi).bas mi e zal so ne dadoja bus mnogu sakav da dojdam vo tetovo da vidam kolku sve jaki :kesa:
ako si tolku golem navivac na pobeda ke se soberevte 20 dusi po 300den. i ete edno kombe i ke dojdevte da vidite koi se tija sto non stop jadat cutek, ama nemaj gajle mie ke dojdemo u prilep, stom ste vie picki.

p.s. i eden sovet do tebe licno: ne e isto koga tepas zensko, i tepacka so maski. razmisli malu.

Teteks - Pobeda 0:1 HT...Mujo se nadevam nema da se ostvari tvojot tip 2-1:)

ako si tolku golem navivac na pobeda ke se soberevte 20 dusi po 300den. i ete edno kombe i ke dojdevte da vidite koi se tija sto non stop jadat cutek, ama nemaj gajle mie ke dojdemo u prilep, stom ste vie picki.

p.s. i eden sovet do tebe licno: ne e isto koga tepas zensko, i tepacka so maski. razmisli malu.

povelete dojdete ti ako sakas dojdi porano edna den da pijame kafe.a se vide koj se pi4ki ubavo vo zadar brat koga bevte poveke mavavte a posle na benziska izbegavte kako pickici ako bevte tolku jaki zs ne se vrativte pa 4e bese jako 50 na 50 ili samo koga sve mnogu na malce togas sve jaki.a bas 4e vidime pp kako ce bidi be brat.ne e do mene samo dali ce idime tetovo ili ne mene iskreno mi se idese ama ete ne dadoja bus pak 4e re4am.i za toa sovetot ne treba da mi kazuvas za se mora da ima pri4ina i zensko da tepas mora da ima pri4ina bez pri4ina nikoj ne mava brat a za tepacka so maski prasaj gi tie so gi znajs od pp 4e ti kazat ne ti se falam jas niso pozz:smir:

ТОООООООООООООО ТЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКСССССС...
ТЕТЕКС 3 1 победа БРАВООООООООООООООООООООО

Како грмеше само лелелеееее

Харалмпие
Прилепско педерче
слободно врати се
кај мајмуните...

ГАЗИИИИИИИ ТЕТЕЕЕЕЕЕКС...:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom