pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
Метал не свират, тоа да ти кажам...
a Death kao ne se oldschool a? Aj preispitaj se malce. Nejkam da drucam nervoza ama Death ako ne se oldschool ne znam koi se. pozdravTemava vi vristi..Primer sea ako pisam ja deka slusam metal ali ne gi podnesuvam Death znaci deka ne slusam prav metal?
Sakam old school bace...Miden, Metallika,Slayer...:music3:
Точно така!a Death kao ne se oldschool a? Aj preispitaj se malce. Nejkam da drucam nervoza ama Death ako ne se oldschool ne znam koi se. pozdrav
Баш овој пост некако не го сфатив.ne sfativte.....???
ама баш ич...ne (ja) sfativte (malata)????:pos2:
ЉоЉTemava vi vristi..Primer sea ako pisam ja deka slusam metal ali ne gi podnesuvam Death znaci deka ne slusam prav metal?
Sakam old school bace...Miden, Metallika,Slayer...:music3:
на кратко за бендотДо пред 3-4 дена незнаев за бендот, но сега знам дека подобро било тоа. Имав прилика да слушнам една "песна" од нив, и воопшто не ми се допадна. Незнам дали свират емо, техно или метал, а предпоставувам дека и самите незнаат.
mora da go cujam ovoa, trance so metal , kombinacija ludnica, obozavam trance i metal ali zaedno ne znam kako ke funkcioniraна кратко за бендот
eпа:
BSC почнаа ко Children of Bodom со првиот албум. На вториот албум почнаа да се менуваат во Melodic Death, кој што на третиот албум премногу убаво го изведоа, со додавање на нивни шмек: транс. И вокалист си беше гитаристот, кој што вадеше добри growl-ови.
И на 4тиот албум решија да си донесат нов вокал, со што гитаристот си продужи само на гитара, и да се претворат во комплетен Melodic Death кој што веќе забегува во кич, задржувајќи ги транс елементите. Едни исти рифови. Ко прво вокалистот колку безвезе скримови вади, мислиш дека емо бенд слушаш. Еден голем чекор назад во нивната музика.