Твојот пакет е 8/50 односно по старо, а сега е 10/200.Мојот пакет не спаѓа во тие, ме интересираше како постпауваат кога ќе поминеш лимит дали се ригорозни или даваат малце повеќе данлоуд.
Софтверски? Јас додека имав друг пакет од истиве, го чував до 13 во месецот лимитот кој беше 15гб, а после тоа го "кинев". околу 100-150гб правев. Брзината ми се намалуваше некаде 23-25 во месецот.download имаш неограничен ... а брзината автоматски паѓа после поминатиот лимит .. софтверски автоматски се намалува ...
Зимаш вајрлес рутер БАМ, ја пријавуваш MAC адресата кај нив БАМ и тераш.Има некој искуство со повеќе компијутери(wireless лаптопи) на еден приклучок!? Како иде?
Ми рекоја дека треба посебно да си земам рутер, не даваат они, го заборавив моделот.
Може они ја даваат тринг како програма али за натпревари гарант треба нешто екстра да платат и они а не платиле а и нели само спортклуб ја има лиценцата за премиер лига.Па така да гледаме cabletel не смее да емитува натпревари од премиер лигата на некој нивни канал....Знае некој зошто умрениве продолжуваат да ја кодираат тринг додека има натпревари? Па им се плаќа за дополнителен пакет, што сакаат?
Цццц, лажговци невидени. Уште у понеделник ресиверот на пулт им го оставам ))))Може они ја даваат тринг како програма али за натпревари гарант треба нешто екстра да платат и они а не платиле а и нели само спортклуб ја има лиценцата за премиер лига.Па така да гледаме cabletel не смее да емитува натпревари од премиер лигата на некој нивни канал....
А бе тие што работат таму се изгубени.Кога отидов да се распрашам за дигитална телевизија ја прашувам дали има преводи на дискавери каналите национал географик итн вика да бе дечко немај гајле за тоа.Викам добро дај да видиме на вашиот телевизор.Зима далечинското таму пипа сетинзи нешто чекај чекај нема ни превод ни ништо.Поминаа 5 минути и одма оправдување....Вика дечко оваа емисија моментално нема превод ама другите би требало да имаат Што нема да слушнамЦццц, лажговци невидени. Уште у понеделник ресиверот на пулт им го оставам ))))
Друже кој ти е овој пакет тебе со еден мега аплоуд??Мрдна уплоадот