Oк, ова е веќе втор корисник со аплоад над 1мб, тоа е скоро невозможно за Македонија, најмногу заради тоа што Тони имаше скриншот со брзина на аплоад од цели 9мб!!
Нешто им се дешава последнава недела за браусинг се тапа, на моменти има на моменти нема, еве денес да не урочам пак си е одлична браусинг брзината за колку што си плаќамOк, ова е веќе втор корисник со аплоад над 1мб, тоа е скоро невозможно за Македонија, најмногу заради тоа што Тони имаше скриншот со брзина на аплоад од цели 9мб!!
Мој пријател и уште 3 други на Кејбелтел со побрзи пакети од оној на Тони (8/80) имаат 512кбс аплоад, ќе ми објасни ли некој за што се работи?
Ќе ставам нет од Кејбелтел за некој ден па сакам да знам
Oк, ова е веќе втор корисник со аплоад над 1мб, тоа е скоро невозможно за Македонија, најмногу заради тоа што Тони имаше скриншот со брзина на аплоад од цели 9мб!!
Мој пријател и уште 3 други на Кејбелтел со побрзи пакети од оној на Тони (8/80) имаат 512кбс аплоад, ќе ми објасни ли некој за што се работи?
Кој пакет и од кога е вака??
не е невозможно скоро сите имаат околу 300-400 аплоад овде на кејблтел
Фала на инфо, во секој случај ќе биде подoбар, далеку... подoбар од бежичново срање што го имам во моментов...Нешто им се дешава последнава недела за браусинг се тапа, на моменти има на моменти нема, еве денес да не урочам пак си е одлична браусинг брзината за колку што си плаќам
А торентите си летаат нема збор за тоа.
500че пакет а нз има неколку месеци откако е вака аплоадКој пакет и од кога е вака??
Како што реков неколу другари хостираат онлајн игри (Cabeltel) и викаат дека над 512/1мб никгоаш не измериле аплоад, од каде си ако не е тајна?
Фала на инфо, во секој случај ќе биде подoбар, далеку... подoбар од бежичново срање што го имам во моментов...
Имам неколку пати објаснето за ова...Oк, ова е веќе втор корисник со аплоад над 1мб, тоа е скоро невозможно за Македонија, најмногу заради тоа што Тони имаше скриншот со брзина на аплоад од цели 9мб!!
Најдобар нет за онлајн играње Кејбелтел.Me interesira dobri li se cabletel vo Skopje za online gaming? Pingot dobar e? Pogotovo me interesira preku den-ne posle polnokj ili sabajle.
Fala
Ок на кратко, колку имаш ти или пак поточно колку е генералниот максимален аплоад, на Кејбелтел?Ај за последен пат...
Поради икс причина Cabletel имаат Lan брзина кон серверите во Скопје, и затоа јас добивам 10/10 Mbps иако сум на пакет за 500 денари. А тоа првото... Well, техничка грешка, јбг . Иако треба да имам 4/0.5 Mbps имам 4/4.