Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oк, ова е веќе втор корисник со аплоад над 1мб, тоа е скоро невозможно за Македонија, најмногу заради тоа што Тони имаше скриншот со брзина на аплоад од цели 9мб!!
Мој пријател и уште 3 други на Кејбелтел со побрзи пакети од оној на Тони (8/80) имаат 512кбс аплоад, ќе ми објасни ли некој за што се работи?
Ќе ставам нет од Кејбелтел за некој ден па сакам да знам![]()
Oк, ова е веќе втор корисник со аплоад над 1мб, тоа е скоро невозможно за Македонија, најмногу заради тоа што Тони имаше скриншот со брзина на аплоад од цели 9мб!!
Мој пријател и уште 3 други на Кејбелтел со побрзи пакети од оној на Тони (8/80) имаат 512кбс аплоад, ќе ми објасни ли некој за што се работи?
![]()
не е невозможно скоро сите имаат околу 300-400 аплоад овде на кејблтел
Нешто им се дешава последнава недела за браусинг се тапа, на моменти има на моменти нема, еве денес да не урочам пак си е одлична браусинг брзината за колку што си плаќам
А торентите си летаат нема збор за тоа.
500че пакет а нз има неколку месеци откако е вака аплоадКој пакет и од кога е вака??
Како што реков неколу другари хостираат онлајн игри (Cabeltel) и викаат дека над 512/1мб никгоаш не измериле аплоад, од каде си ако не е тајна?
Фала на инфо, во секој случај ќе биде подoбар, далеку... подoбар од бежичново срање што го имам во моментов...![]()
Имам неколку пати објаснето за ова...Oк, ова е веќе втор корисник со аплоад над 1мб, тоа е скоро невозможно за Македонија, најмногу заради тоа што Тони имаше скриншот со брзина на аплоад од цели 9мб!!
Me interesira dobri li se cabletel vo Skopje za online gaming? Pingot dobar e? Pogotovo me interesira preku den-ne posle polnokj ili sabajle.
Fala
Ај за последен пат...
Поради икс причина Cabletel имаат Lan брзина кон серверите во Скопје, и затоа јас добивам 10/10 Mbps иако сум на пакет за 500 денари. А тоа првото... Well, техничка грешка, јбг. Иако треба да имам 4/0.5 Mbps имам 4/4.
![]()