A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
943279487.png

Утре ако не ме заебава преку ден и ако си продолжи по старо со одличната брзина повлекувам се` лошо што кажав :)

Екстра е, се гледа дека филијалата во Тетово одлично работи. :)
Иначе, не знам кој проба од вас деновиве, ама иако youtube, redtube и сите други tubes ве заебаваа, торентите летаа со макс брзина цело време.

93243718.jpg

наназад идеш со времево а ?

Добро бе, се греши. 2008 мислев. Се збунив ваљда со 4 месец шо е април и 2004 стаив. не мора одма со карање.

--- надополнето ---

Екстра е, се гледа дека филијалата во Тетово одлично работи. :)
Иначе, не знам кој проба од вас деновиве, ама иако youtube, redtube и сите други tubes ве заебаваа, торентите летаа со макс брзина цело време.

93243718.jpg

Цел нет им беше тапа, ама трентите фураа. Симнуев филмови пред 2-3 дена и јутуб не се полнеше, а глеам торентите летаат.
Пробав демек да ги стопирам, ама слабо. Знаат некој излет да напраат со нетов кејблов.

Денеска му раскинувам на Кејблтел после години и години врска. Ако момциве не знаат да си ги чуваат клиентите, нормално дека ќе ги изгубат.

Денеска му раскинувам на Кејблтел после години и години врска. Ако момциве не знаат да си ги чуваат клиентите, нормално дека ќе ги изгубат.

Знам дека зависи од местоположба и слично, ама генерално кај нас подобар нет не нуди никој од Кејбелтел, проверно многу пати до сега. Башка нудат далеку најдобри/најфер/најефтини пакети. Сега незнам ти какво искуство си имал нели :)

кај мене не отвара серверот од мрезата дали и кај вас е така или несто другое.

--- надополнето ---

toa lazat nemoguce covek nemoze da igra nekoja igrica na net duri i Counter mi laguva skapani kucinja !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom