дали си се запрашал кај ке ти оди душата после сето ова само толку ке те прашам.сигурен сум дека ке биде во огнен
ото езеро кај што е ѓаволот со својте паднати ангели.
Za da ima pekol treba da ima raj!
Vtoro, jas po smrtta ke se prefrlam vo majkata priroda!
Ej, od ponedelnik pazi se!
Mene mi se slucuva edna interesna rabota a neznam dali e magija na fax mi bese top prosek si imav 9,5 odednas ednostavno nemozam da ucam nemam koncentracija se custvuvam da ne recam non stop premoreno neam energija. A sevo ova se slucuva vo vreme koga odev so edna devojka neznam so da mislam vise i sto da prevzemam
Prebaraj po doma da ne ima nekoe delce obleka ili kukla nejzina!
Ako najdes zapali ja!
Ako ne imas tri nacina:
1. Na sekoe kjose vo domot stavi po eden div kosten, bi trebalo poleka da ja odzeme magijata! Dolgotraen e procesot bidejki e zemjena magija! Vidi dali nesto imas tvoe kaj nea, nesto licno tvoe, koe bilo doprrno do tvoeto telo podolgo vreme i zemi go nazad i izmi go so cist alkohol! A ako nema takvo nesto svari dve jajca, edno zakopaj vo zemja, a drugoto
izedi go! Posle naredi kosteni.
2. Probaj da zemes vlakno od nea ili nokti i malku krv! Ako mozes, stavi gi vo
crna zemja so perduf od crn petel vo platneno torbice i nad otvoren ogan sushi ja zemjata i posle frli go vo tecna voda (reka, potok itn)!
3. Moze ne e ona, znaci, moze da e nekoj drug, no kako i da e mirisa na vortex curse, se nadminuva so sopstvena krv, nekolku kapki, vrz seker, vo topol napitok, ama treba da go dades na prijatel(ka) koi se soglasni da j prezemat na sebe kletvata, svesno, bidejki vortex kletcite stom se ottrgnat od namenetata zrtva brgu isceznuvaat!
A vortex curse se poznava po promena na raspolozenie, lromema na odmesuvanje, a se najcesto zborovni. Pri jaka emocija izusteni kako kletva kontra covek! Ako ste bile intimni moze da e ona, ima sekogas jaka vrska koga nekoj e intimen! Seksot e del od jaka zemjena vrska, zato nekogas se koristi pri magijski obredi!