- Член од
- 30 јули 2009
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 1.058
Judo pushups.Значи сакав да прашам за некои вежби за гради, особено за долниот дел од градите, оној кој ги одцртува. Некои вежби за по дома.. без справи, има?
Judo pushups.Значи сакав да прашам за некои вежби за гради, особено за долниот дел од градите, оној кој ги одцртува. Некои вежби за по дома.. без справи, има?
За каде се спрема?Луѓе ајде сега да ве видам што ќе ми кажете, едно пријателче мое се пријави заедно со мене за во АРМ.
Бидејќи тој не е зачленет на форумов ми рече да ве прашам а прашањето е следно :
- За 14 дена сака да постигне да може да прави : 42 склекови за 2 минути, 51 стомачен во рок од 2 минути. Тој сега во серија значи може да направи 25 клекови за 2 минути и 35 стомачни во рок од 2 минути, колку и какви вежби треа да прави другарми во овој случај за да го постигне бараниот резултат за 14 денови???
- Исто така сака да праша : со какво вежбање за 14 денови да постигне да истрча 3200 метри во рок од 16 минути кога сега се провери и истрча само 1500 метри после тоа пушти душа ))
Ве молам за добри коментари, благодарам.
Секогаш велам дека имам многу за учење.знам едно пријателче што зима инсулин, моментално се чисти и зима по 0,7мг на ден. ми спомна дека е одприлика околу 50 евра една ампула (руска мислам) од 250мг. вика дека ептен има ефект и дека е многу добро.
ако не се лажам се прима 1-2iu после секој оброк кој треба да има 40-50гр протеин и 200-300гр. јаглех.Секогаш велам дека имам многу за учење.
јас мислам дека само послем опасен тренинг се зима ,а не послем секој оброк затоа што тогаш се случува "негативниот" ефект , одностно се тоа што си изел ке оди во сало...ако не се лажам се прима 1-2iu после секој оброк кој треба да има 40-50гр протеин и 200-300гр. јаглех.
декстрозаДали кога го земам протеинот после тренинг да земам + и некој шеќер за да го подигнам нивото на инсулин ?
Или ќе продолжиш во домашни услови да го работиш тоа што до сега си го работел (најразлични видови на склекови), ќе припазиш на исхрана (ако не напредуваш на вага тогаш појачај внес паралелно и на белковини и на ЈХ) или ќе станеш член во некоја теретана и ќе ги решиш полека сите непознати што те мачат. Што и да одлучиш, пробај најди време. Обликување на тело е начин на живеење, а два месеца не е период за страшна трансформација. Поготово ако не ти е се наредено како што треба.Посто не добив некоја помош во темата : Помош ми треба совет околу вежбање во теретана!!!! чекам одговори тука.
Видете вака имам 16 години и 68 кила....прилично сум слаб во телото посебно рацете...но сепак има стомак.....во теретана неам одено....правам веке 2месеца склекови минимум на ден правам 100склека по 20 во серија...имам дома тегови ама од 2кила се тие па така да неам голема зелба да ги дигам...ке мозете да ми дадете некој совет сто да правам....незнам сега дали да се здебелам па послем да оформам мускули и да го тргнам стомакот....или пак да го тргнам стомакот,па послем да се здебелувам и да везбам редовно....воедно незнам ни сто треба да правам за да здебелам(сакам рацете да ги здебелам) или пак да ослабам(да го тргнам стомакот).Чекам совет од вас поискусните сто треба да правам...секој совет би ми бил добредојден..фала однапред.ИНаче немам намера да земам хемија
За стомакот кардио вежби, трчање, возење точак, ролерки, фудбал нешто што ќе ти даде кондиција и стомачни вежби а за останатото види Ѓороски што ти пишал. Дома ако продолжуваш набави си тегови и вратило.Посто не добив некоја помош во темата : Помош ми треба совет околу вежбање во теретана!!!! чекам одговори тука.
Видете вака имам 16 години и 68 кила....прилично сум слаб во телото посебно рацете...но сепак има стомак.....во теретана неам одено....правам веке 2месеца склекови минимум на ден правам 100склека по 20 во серија...имам дома тегови ама од 2кила се тие па така да неам голема зелба да ги дигам...ке мозете да ми дадете некој совет сто да правам....незнам сега дали да се здебелам па послем да оформам мускули и да го тргнам стомакот....или пак да го тргнам стомакот,па послем да се здебелувам и да везбам редовно....воедно незнам ни сто треба да правам за да здебелам(сакам рацете да ги здебелам) или пак да ослабам(да го тргнам стомакот).Чекам совет од вас поискусните сто треба да правам...секој совет би ми бил добредојден..фала однапред.ИНаче немам намера да земам хемија
топ, многу подобар него ли протеините на дајматајз.. мислам дека се рамни со простар до некадеШто мислите за Myofusion од Gaspari Nutrition како се има покажано маркава ?
Ако мислиш на Isolate од Dymatize, овој ни во вода не би го мешал.топ, многу подобар него ли протеините на дајматајз.. мислам дека се рамни со простар до некаде