Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Јас одам во теретана некаде од ноември и вака вежбам:

Прв ден: гради и бицепс
Втор ден: рамо и подлактица
Трет ден: пауза
Четврт ден: Грб и трицепс
Петти ден: Нозе и стомачни.

Добро ли се распоредени?
И да почнам ли нешто да пијам, протеини и сл.?

Добро ли се распоредени?

Дианабол 110евра 500 апчиња со заштита :vozbud:

--- надополнето ---

ќе се спомнат стероиди и нигде ве нема :pos:

Дианабол и црниот дроб сунѓер :D ќе си земеш болденон и депо и малце провирон и мака немаш :D

башка дианабол можам да ти најдам и по 12 денари апче не по 14 :D

Od edna sema Methan crniot drob sunger no way so pravilna zastita i razumno koristenje, inaku ok da se slozuvam deka injectivnite se dalkeu pobezbedni, a poradi iglite i sranjata seat strav pa taka najceto neznalici posegaat po apovi oti im izlgeda po lesno ama dr e pricata

Добро ли се распоредени?

По мене супер ти се распоредени само стомачните би ги ставил во другите три дена (значи трипати неделно да правиш барем, еднаш малце е) и не би ги вежбал во ист ден со нозете, впрочем не ни ги вежбам јас во ист ден зашто нозете доста работат кога правиш стомачни и уморени се после нивното вежбање па неможеш цел потенцијал да го извадиш од стомачните. Значи јас вака вежбам не мора да значи дека е така правилно и точно ;)

Od edna sema Methan crniot drob sunger no way so pravilna zastita i razumno koristenje, inaku ok da se slozuvam deka injectivnite se dalkeu pobezbedni, a poradi iglite i sranjata seat strav pa taka najceto neznalici posegaat po apovi oti im izlgeda po lesno ama dr e pricata

јас мислам дека поголем проблем е тоа што незнаат да ги користат стероидите правилно. а за метанот кој посегнал по една шема, малку ќе му биде :)

Ај ако има некој поупатен да ми каже каде можам да најдам текчиња од 5 и 7 кг.До сеа имам прашано во Орка(Ли-нинг)па ако знае некој некое дгуро место нека ми каже да видам таму што пари се :)

Дианабол 110евра 500 апчиња со заштита :vozbud:

--- надополнето ---

ќе се спомнат стероиди и нигде ве нема :pos:

Се плашат :toe: А иначе чим е со заштита нема гајле црниот дроб не се зима таа за џабе..а инјективниве.. кој пробал знае :vozbud:

Се плашат :toe: А иначе чим е со заштита нема гајле црниот дроб не се зима таа за џабе..а инјективниве.. кој пробал знае :vozbud:

ма кој го прашуа црниот дроб шо му е :vozbud:

--- надополнето ---

а као гзот па никој не го сожалуа он поише страда :smir:

ма кој го прашуа црниот дроб шо му е :vozbud:

--- надополнето ---

а као гзот па никој не го сожалуа он поише страда :smir:

Со тек на време и гзот не осека нишо.. мене не ме чеша више :vozbud:

Од кога се легализираа стероидите за нормална примена во бодибилдингот? :)

не заебавај, каква е таа заштита од метан, лиф52, тоа се само билки кој помагаат во регенерацијата на црниот дроб а мислам и дека штетата што ја нанесува метанот само ја ублажуваат но во никој случај дека ја намалуваат на минимум. многу е штетен метанот, можеби додека сме млади нема да ни пречи но што ќе биде од нас после 40 години? заебано е

--- надополнето ---

Од кога се легализираа стероидите за нормална примена во бодибилдингот? :)
не се легализираа, ама кај нас се користат на велико :)

не се легализираа, ама кај нас се користат на велико :)
Факт е дека без хемија, нема резултати (сеа така е, шо) ама не творете како тоа стероидите прават енормна разлика кај сите, зошто и самите вие знаете колку се штетни.

Добро ли се распоредени?

Го вежбав јас овој начин, добро е ,ама многу подобро ќе ти биде ако ти одговара гради со трицепс а грб со бицес. Јас сега овој начин го вежбам и подобро ми иде а на секое одење обавезно вежбам и стомачни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom