Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
у моментов лупам: Сустанон ,Дианабол, Дека, ХГХ (хормон за раст(соматропин)) , Хорс, Трибулус 90 и Голд Стандард Веј:vozbud: .. да не иам нешо утнато?? :pos2:

у моментов лупам: Сустанон 250мг. , Дианабол, Дека, ХГХ (хормон за раст(соматропин)) , Хорс, Трибулус 90 и Голд Стандард Веј:vozbud: .. да не иам нешо утнато?? :pos2:

Газот те боли малце или не ? :nesvest: :icon_eek:

стај ги у нога, иначе да не искачаш на куп што си на шема?

Да ве прашам само дали знаете колку одприлика ќе ме чини да почнам во теретана со персонален тренер? Значи исхрана, вежби, совети и се останато...едноставно да се посвети на мене за да има нели и подобри резултати? И нормално добро би ми дошло и некоја препорака ако знаете...фала однапред :smir:
Имаш повеќе пакети. Ако си заинтересиран, прати ми ПП ќе ти дадам страна од човек на форумов кој може да те упати во тој свет.

у моментов лупам: Сустанон ,Дианабол, Дека, ХГХ (хормон за раст(соматропин)) , Хорс, Трибулус 90 и Голд Стандард Веј:vozbud: .. да не иам нешо утнато?? :pos2:

Имаш утнато многу.

А човекот е над мене, па Влатко контактирај го господинот Gjoroski и он сигурно знае за тоа затоа што забележав на неговата страна такви пакети.

Momci ne se zaebavajte ima deca so citaat na forumov ke napraat belja :D inace u noga nikako po eden selfinject nemozev 2 nedeli da vezbam noze :S only ass:D

Значи трчам секој ден и пијам л карнитин сега сакам да почнам и со тератана и ме интересире дали може додека го пијам л карнитинот да земам и некој протеин ?Нов сум во тие работи па немам појма што како делува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom