O
Orion.
Гостин
А тоа е ?Пред некој ден купив две кесички од тоа Hot blood,и сеа не ми е јасно коа се пие,колку време пред тренинг,и некој ми кажа да не сум јаден пред тоа ?? Ај ако може некој нека ми пише![]()
А тоа е ?Пред некој ден купив две кесички од тоа Hot blood,и сеа не ми е јасно коа се пие,колку време пред тренинг,и некој ми кажа да не сум јаден пред тоа ?? Ај ако може некој нека ми пише![]()
Не се разбравме изгледаА тоа е ?
Што е тоа hot blood? Првпат слушамНе се разбравме изгледа... Прашувам за ова Hot bloodov колку време пред тренинг се пие у колку вода се раствара,и мора на празен стомак да се пие ?
Една доза, помешана во 300-500 мл ладна вода, 30-45 минути пред тренинг на празен стомак.Не се разбравме изгледа... Прашувам за ова Hot bloodov колку време пред тренинг се пие у колку вода се раствара,и мора на празен стомак да се пие ?
Како за почетник, доволни ти е да го пиеш само еднаш дневно пред тренинг.gjorevski?
da te prasam okolu big bang mi go kazaa kako zamena za horse power ili xpand samo bilo bolje deka imalo i glutamin vnatre...e sea go pijam pred teretana a posle pijam protein, prasav dali da pijam mnogu voda so big bang mi rekoa ne normalno, ali veke 2 dena me bolat bubrzi a na trening pijam po 2-3 litri voda...do toa ke da e ili? i eden drug mi kaza pa da go pijam i posle teretana big bangot??? help
Има. Е сега колку е поздраво, тоа неможам со сигурност да тврдам.Me zanima neso, ima li bodi bilderi vegani to est bilderi sto se hranat isklucivo so rastitelna hrana, bez meso i zivotinski proizvodi i da li e toa ok, mislam posto site vikaat pozdravo bilo rastitelna hrana. Blagodaram odnapred.
Нити пак мене :не-свест:[/COLOR]
не ми е јасно зошто воопшто напиша нешто на оваа тема ? :nesvest:
Абе макало омилено ми е море...ОК, не оти и јас внимавам, всушност за човек да внимава му треба малку повеќе и подобри услови (ем поскапа исхрана ем понедостапна насекаде)...чисто ти праам споредба дека тие додатоци протеини се извлекуваат од природни производи (од соја, млеко...ама од голема количина), како и макалото што е концентрат на лукот (мх, мх, сега би пробал макало).
.
Така е, многу зависи од тоа...него гледам децава од маало се кљукаат со креатин и мускилите им издледаат како водени балони, тоа ми е муабето, ако има шанса природно нема потреба од брзање и земање све и свашта. Ја не сум против хемикалии ама кога е во прашање уживање, т.е. одредени типови на дроги хахаханекој скоро воопшто не гледа што јаде, а е мускулест -тоа е веќе до генот, тип на градба на телото.
.
Кога барав нешто за овие протеини, глутени, жита (кое жито има глутен, кое нема)...ги најдов овие.Me zanima neso, ima li bodi bilderi vegani to est bilderi sto se hranat isklucivo so rastitelna hrana, bez meso i zivotinski proizvodi i da li e toa ok, mislam posto site vikaat pozdravo bilo rastitelna hrana. Blagodaram odnapred.
а ти си купи без да знаеш шо е нели?? брао..Пред некој ден купив две кесички од тоа Hot blood,и сеа не ми е јасно коа се пие,колку време пред тренинг,и некој ми кажа да не сум јаден пред тоа ?? Ај ако може некој нека ми пише![]()
Никој не рече дека незнам што е...Стимуланс за вежбање со додатоци на креатин за сила при тренинг...Не е нешто којзнае што,ваму кај мене цела теретана го пие ...а ти си купи без да знаеш шо е нели?? брао..
350мл вода 1 кесичка на празен стомак 40 мин пред тренинг
Знае некој кај има Mega/Mass Gainer да си купам...?=)
Абе знам за тоа луд...само прашувам каде го има да купам...зашто не верувам да има сегде.-)добар е, доста се качувало на мускулна маса, јас коа сакав да зеам протеин за да кренам килажа, еден у теретана ме посочи на овој гејнер, демек он го пиел неколку пати и бил презадоволен.