-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Некој да ми предложи некои конкретни вежби за да се проширам во рамената (и грбот) ?
Abdominalni :
1. Gorilla chip ups - 10 , 8 , 6 so sopstvena tezina , spored mene edna od najdobrite vezbi za oformuvanje na gorniot del od abdominalnite
4. Seated leg tucks 10 , 10 , 10
Ke ti dadam link , imas i video i so text objasnetoМили, никаде не можам да ги најдам овие 2 вежби. Можеш да објасниш како се прават?
Ako si vezbal bodybuilding , ke znaes dkea od od glavnite pavilae da ne se pravat sekojdnovno isti muskulni grupi. Edno gubis na sila , drugo gubis na masa , treto stimuliras katabolizam i na kraj nema efekt . Istoto e i so stomacnite , za da imas stomacni tolku izrazeni ko na tvojata slika , treba da go znaes ova :helou:http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/gorilla-chincrunch
e toa go postuvam isto i drugoto video e isto zakon sekoja den takvi vezbi i sovrseno sportsko telo
p.s so gimnasticki vezbi na takvi spravi poveke ke se razvis so diganje na tegovi ako ne veruvate pprobajte eden mesec so tegovi i 1 mesec vakci vezbi i c gi vidite rezultatite kaj se podobri ova mi e preporaka od profesorot po fizicko koj si ja znae rabotata i sam se uveriv deka e podobro od teretana koja ja sveduvam samo 2 pati nedelno.
videte go videoto
od 35 sekunda videte kako se pravat sklekovi
Има различни, најчесто се користат неколку. Овие ги комбинирам за грб (не многу често пошто и така имам доста широк грб).Некој да ми предложи некои конкретни вежби за да се проширам во рамената (и грбот) ?
more bilder jas 100000 pati ce ti kazam deka ne sum bilder tuku sportski tip ili atletski inace znam deka e taka 1 mesec vezbav taka i znam deka e vistina toa sto go zboruvas ama sega tepam poveke atletika i ne se kontram so tebe oti poveke si cital vo toa sum poslab.Ako si vezbal bodybuilding , ke znaes dkea od od glavnite pavilae da ne se pravat sekojdnovno isti muskulni grupi. Edno gubis na sila , drugo gubis na masa , treto stimuliras katabolizam i na kraj nema efekt . Istoto e i so stomacnite , za da imas stomacni tolku izrazeni ko na tvojata slika , treba da go znaes ova :helou:
more bilder jas 100000 pati ce ti kazam deka ne sum bilder tuku sportski tip ili atletski inace znam deka e taka 1 mesec vezbav taka i znam deka e vistina toa sto go zboruvas ama sega tepam poveke atletika i ne se kontram so tebe oti poveke si cital vo toa sum poslab.
p.s jas i tia na klipovite nisto ne razbirame profesionalecu
i jas sum daleku od pro, koga ce ti se poznavat muskulite t.e koga ce ojacis probaj so atletski vezbi sega ne bi mozel kako tia na klipovite ama probaj pa ce pravime muabet veruvaj mi isto od iskustvo ti zboruvamNe sum cital drugarce , toa e od iskustvo :smir:
p.s Daleko sum od pro
i jas sum daleku od pro, koga ce ti se poznavat muskulite t.e koga ce ojacis probaj so atletski vezbi sega ne bi mozel kako tia na klipovite ama probaj pa ce pravime muabet veruvaj mi isto od iskustvo ti zboruvam
a sega se gleda i deka i ti nemas pojma tamu be drugar se koriste mozokot a ne muskulite a vo diganjeto ukuci go mozokot i digaj 100 ki na bendzHAHAHAHHAHAHA !!!
Se gleda deka poima nemas , ama aj .. Znaci spored tebe profesionalnite bokseri , kikbokseri od teska kategorija , se slabi oti ne im se poznava dobra definicija na muskulaturata ?
Zatoa te vikam , dojdi u Stip , ke napravime nekolku treninzi zaedno , pa posle mi se prci deka nemam muskulatura ili deka nemam sila , ok ? :helou:
hahahahahaahhaahahahahawww.filipovski_tip.bloger.hr , najdobri tipovi za oblozuvanje posetete ne.
Многу јак ти бе пошо со еден удар... хахахха. Дечкото имал 110 кила и неможеш да му солиш памет за она шо го постигнал.Ја имав 70 кила во 5то оделение да ме видиш сеа ке паднеш на гз.И не се праи курназ жити се...digaj 100 ki na bendz p.s dojdi ti vo skopje pa da ce digame,jas ne se falam deka otepuvam magare so 1 boks ili pak deka digam 120 kg za toa ti rekov deka ne sum BILDER,jas ne citam za bodibilding tuku gledam rezultati edno e vo teorija drugo e vo praksa.
epa dobro utro drugar ja otkrime amerika,znaci ima i TESTOSTERONOT vrska ama na nekoj ne moze da mu se dokaze za razlika jas od tia drugar ti ne pusam piam retko i vezbam 2 meseca,sega pred toa ne bev zaloen mi se poznavaa stomacni ama 2-3 i toa slabo blagodarenie na toa sto mnogu igraf fudbal trcaev mnogu i bev stegnat.na ishranata ne pazam mnogu ama pak gledam da jadam ribi ,pileski stek,kompiri..pocestoМногу јак ти бе пошо со еден удар... хахахха. Дечкото имал 110 кила и неможеш да му солиш памет за она шо го постигнал.Ја имав 70 кила во 5то оделение да ме видиш сеа ке паднеш на гз.И не се праи курназ жити се...
--- надополнето ---
А незнам за ова.. Значи еден дечко иде во теретана веќе 3 месеци без да пази на исхрана и без да знае за протеини и такви работи.Јаде брза храна,пуши и пие.. И стварно појма немам како може да има големи мускули и да биде оцртан стварно добро му се познаваат и стомачни и се...Знам има луѓе шо природно имаа поголема мускулна маса ама пак тоа ши не внимава на храната не му смета на телото..