MiloBilderce
Bukake anyone ?
- Член од
- 7 ноември 2009
- Мислења
- 1.238
- Поени од реакции
- 70
Немам ништо проти него ( Клинтон ) , али гарант има 15-16 години , 60 кг и желба за докажување ... Друже , ептен си обратен
Rabotata e vo toa sto so hemija za 3 meseci go postignuvas toa sto prirodno go prais za 3 godini.
Ова е најголемата глупост која некој може да ја тресне. Но, тоа е само поради непознавање на природата на нештата и развојот на ткивата и организмот.Ако малку се едуцирате ќе видите дека ова е голема глупост и тешка измислица од луѓе кои немаат мадиња за вежбање, секој ден со години.Rabotata e vo toa sto so hemija za 3 meseci go postignuvas toa sto prirodno go prais za 3 godini..Samo edno znam na sparing bilder sto zema hemii gubi.Dzabe mu se kesi so voda koa za kur ne go biva.
Цветот од камилица е хемија, составен од атоми, молекули, соединенија со одредена структура и својства и со хемиски реакции кои...а хемијата го изучува токму тоа.Samo edno znam na sparing bilder sto zema hemii gubi.
Имаш право, ептен станува досадно со "хемијава"Преку курац од муабетиве хемии,само кај нас не се разликува суплемент од хемија....
Доколку е нешто за кое не вреди да се замарам, тогаш некоја следна прилика ќе прашам за аеробниот дел од вежбањето.IstraživanjaVrednosti koje su prikazane uz vežbe predstavljaju procente od IEM Gmax, najveceg podražaja zabeleženog u odredenom mišicu. Pre popisa vežbi naveden je latinski naziv mišica i uz njega popularni naziv poznat gotovo svima. Laicki receno, vežba koja ima najvecu vrednost u procentima ujedno najbolje deluje na taj mišic.
Pectoralis major - grudiPotisak bucicama na kontra kosoj klupi 93%
Bench press na kontra kosoj klupi 90%
Sklekovi izmedu klupa 88%
Potisak bucicama na ravnoj klupi 87%
Bench press na ravnoj klupi 85%
Letenje bucicama na ravnoj klupi 84%
Pectoralis minor - grudi
Potisak bucicama na kosoj klupi 91%
Bench press na kosoj klupi 85%
Letenje bucicama na kosoj klupi 83%
Bench press kosi na smith masini 81%
Medial deltoid – srednje rame
Letenje bucicama na kosoj klupi – ramena! 66%
Letenje bucicama u uspravnom položaju 63%
Letenje bucicama u sedecem položaju 62%
Letenje na sajlama – jednorucni 47%
Moram da se koregiram. Od iznesenoto se gleda deka sum mislel na suplementi ne na 'hemii"Da, ova e mislam tocno.
I jas bi sakal da imam finansii za suplementi, megjutoa koga nemam si se osvrnuvam na toa sto mozam da go konzumiram i sto mi e na dofat [finansiski].
Па не би се согласил дека без суплементи и "поозбилни ствари" невозможно е да се постигне некое високо ниво, во било која област која вклучува вежбање со тегови, дали бодибилдинг или кревање на тежини на натпреварувачко ниво. Тоа ќе го посочам и докажам со следните примери:Neznam koj kako go svatil sportov ama bidejki sme mn svetlosni godini od realnosta ziveeme so mn predrasudi i tabu temi toa e toa i oti zapadnite zemji protein sejk obicen whey go pijat kako zemena za obrok kako pojadok a tuka go kazuvaat nekoj 'pametni' luge kako xemija i toa e dr prikazna znaci ne e rabotata na ovaa tema dali nekoj e izdrzliv fizicki ili ne ili dali imal kondicija za rabota volku cigli nosel tolku nosel ovoj sport se vika Body Buidling samiot zbor znaci gradenje na teloto a ne fitness znaci edno e fitness drugo e bodybuilding celata poenta mi e deka mozes stanes ubavo graden bez suplementacija ama do odredeno nivo atletsko telo fitness telo a tuka temava e so naslov bodybuilding znaci za da stanes seriozen vezbac te bilder nevozmozno e da go postignes toa bez suplementi i poozbilni stvari toa e toa
Џабе се облакаш толку многу, тоа нема никаков ефект со топењето на маснотии, само поише вода губиш од телото.сакам да ослабам да се издефинирам и затоа споро трчам пооблечен за да се препотам....треба многу да се потам...ако може некој совет како поисе да се испотам и со тоа да тргнам масти