а кардио тренинг или никако тоа ????Луѓе значи имам еден проблем јас одам во таратана и да не се фалам задоволен сум од оформувањето горе значи раце гради грп е ок али стомаков некако неможам да го зарамнам значи немора плочки туку да го зарамнам вежбам значи стомачни после секој тренинг пазам на исхрана и сл али тешко па дали некој има некое искуство или начин како да го средам стомакот оти кога трцам или спортувам пагам на цело тело тежината сакам некако само стомак да биде сконцентрирано највеке таму па никако не успевам помош фала:smir:
4 поста погоре имаш совет за стомак.Луѓе значи имам еден проблем јас одам во таратана и да не се фалам задоволен сум од оформувањето горе значи раце гради грп е ок али стомаков некако неможам да го зарамнам значи немора плочки туку да го зарамнам вежбам значи стомачни после секој тренинг пазам на исхрана и сл али тешко па дали некој има некое искуство или начин како да го средам стомакот оти кога трцам или спортувам пагам на цело тело тежината сакам некако само стомак да биде сконцентрирано највеке таму па никако не успевам помош фала:smir:
во процесот на чистење односно дефинирање пред да го изгубиш стомакот ке изгубиш т.е ќе паднеш секаде па на крај доаѓа стомакот така да не ги жали останатите делови од телото односно бицепс гради грб сето тоа ќе го надокнадиш од октомври па натаму значи со ова сакам да ти кажам дека делот на на чевековото тело наречен стомачни мускули е најтежок за дефинирање а најлесен за губење така да фати патиките кејот е тука у кујната обавезно припазување и резултатот ти е на дофат за 2 месециДа ке има сум пробал али така и горе паѓам али тоа е за еден дел неможе а и нема вежби со кои само тој дел ке го симнеш мора све значи![]()
Па тоа можеш и дома .. стомачните скоро сите вежби можеш да ги правиш у домашни услови , а бутовите малце чучњеви и трчање и таман ќе бидеш :helou:планирам од наредната недеда да одам на теретана.
Тоа ке ми е прв пат.
Дали може некој да ми каже кои вежби да ги правам и по колку време ?
значи сакам само да си го зацврстам стомакот и бутовите . НЕКАМ да се билдам значи . некој совет ?
добро сега можеби претерав ..Па тоа можеш и дома .. стомачните скоро сите вежби можеш да ги правиш у домашни услови , а бутовите малце чучњеви и трчање и таман ќе бидеш :helou:
ако желбата е толку голема ќе ги свртиш сите 214/215 страни на темава "Бодибилдинг" 100 % сум сигурен дека ќе најдеш се што ти треба :smir:добро сега можеби претерав ..
значи желба ми е да идам у теретаната да вежбам , али само за тоа шо го напишав погоре .. добро сега ке правам и за рацете и грбот вежби али некам у никој случај да се билдам.
значи прашање ми е до кој степен да се вежба , како правилно да се вежба и по колку време ?
фала чао