- Член од
- 10 февруари 2010
- Мислења
- 868
- Поени од реакции
- 342
Зашто тогаш би биле различни во други производи?!Ако се работит за гејнер,тогаш горе долу од сите фирми се исти.
Незнам зошто за вечера мусли? Тие се богати со јаглехидрати кои воопшто не ти требаат кога спиеш. Најдобро е урда 150-200гр.Имам проблем со исхраната односно што да внесувам со утринскиот оброк и за вечера. Од сабајле сум на училиште и што би било погодно да јадам? И некои предлози за вечера освен мусли?:smir:
Pa mislev deka e vo red za vecera toa,pa i mozi od nedostig na idei:smir:Ok fala na odgovorotНезнам зошто за вечера мусли? Тие се богати со јаглехидрати кои воопшто не ти требаат кога спиеш. Најдобро е урда 150-200гр.
А за утрински оброк најдобро е овесни снегулки. Ако си тоа време на училиште можеш да станиш половина час порано па да јадеш или па да си направиш сендвич со јајца или туна. Лебот нека биде р'жан.
Имам дома топка за вежбање, ама ми служи само за седење. Кои вежби за стомачните мускули и воопшто кои вежби може да се изведуваат со неа?Користете топка за вежбање. Ја има во различни големини и е одлична за зајакнување на стомачните мускули. Со помош на оваа топка ќе го подобрите балансот и ќе зајакнете, а вежбањето ќе Ви биде полесно бидејќи топката Ви обезбедува одлична потпора на грбот.
Ти ја линкнав вчера страната таму ги имаш сите вежби почепкај по гугл малце да му се невиди.Да прашам,
Кои вежби ди ги работам за долните стомачни мускули?
Кои вежби за долните стомачни мускули донесуваат повидливи резултати ?
Stranata mnogu dobro ja znam.Od ovie dve ucev koga pocnuvav:Ти ја линкнав вчера страната таму ги имаш сите вежби почепкај по гугл малце да му се невиди.
најлесно знае да пукне стомачен ѕид па дури и кила да добиеш ако ти е послаб ѕидот (внатре во стомакот, тоа што ги држи цревата/утробата). Чисто информативно.
cepkaj malce niz youtube "lower abs" itn .... :uvo:Stranata mnogu dobro ja znam.Od ovie dve ucev koga pocnuvav:
- http://www.bodybuilding.com/exercises/
- http://www.probodybuilding.com/bodybuilding-video-tutorials.php
Taka da, si gi znam stranite.
Baram nekoj koj od iskustvo ke kaze / prokomentira.
Kaj mene veke pocnaa da se formiraat gornite ama od dolnite ni traga ni glas (da mu se snevidi :raz
Hahaha. Чисто информативно. :nesvest:
cepkaj malce niz youtube "lower abs" itn .... :uvo:
Затоа велам информативно оти било каква повреда е -боље спречити него лечити, а пошто праша за стомак ти го посочив тој можен проблем.Hahaha. Чисто информативно. :nesvest: