ice_cube
The SexX.
- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 2.240
- Поени од реакции
- 309
Па да, знаеш како иде, тисучи склекова - тисучи трабушњака2 недели сите групи мускули по малку.
после почни:
1. Бицепс + грб
2. трицепс + гради
4. рамо + нога
И на крај на секој тренинг трбушњаци, на хиљаду трбушњака...
Искусниве билдери ќе ти кажет појќе. Јас сум екс-аматер. Ама ко вежбав вака, во средно имав бицепс 35 цм, стомак за пофалба, гради да држет мајца убо и лептир ко пролетна напалена пеперутка (океј, за ова и штаки носев едно време,ама то не е во тренингот) )

Јас имам баеѓи солидно отцртани плочки на стомак, за тоа не е проблем.
Бицепс имам, перфектно дефиниран(ова е можда зашто сум и слабичок), но не доволно голем и силен.
Груда има, но не е тоа тоа.
Лептири само ко ке се оптегнам, уште евоулирам, па кога ќе летнам, има да фуче

Денес се ме боли, едвај дишам што се вика. Сеа ќе одам, нозе ќе вежбам, а за друго ќе видиме.
Сакав да те прашам, колку време отприлика вежбање треба за да има БИЛО КАКВИ РЕЗУЛТАТИ, и колку време за солидни резултати?
Ајде пуцај па да идам да дигам

Така и вежбам, сите мускулни групи, да го навикнам телото на напор. За две-три недели очекувам резултати, нормално со правилни вежби и пред се, редовност во теретана. Пис <3Штаките беа за допунски тренинг? Инаку имаш 1, 2 и 4, а 3???
Убави вежби, нека иде со три серии по дванајсе повторувања, со нормални тежини, без претерување, за да му се навикнат мускулите на напор и активност.
И тоа, три дена вежбање, еден пауза, за да одморат мускулите, после две недели, нека се јави пак тука.