napumpajse.com .... web strana kajsto mozes da go vidis,procitas se za nego i prodavnicata se naogja naМомци барам Микронизиран Креатин од Universal но никако неможам да најдам,некој да ми помогне?
![]()
Чак Норис пошол в теретанаАбе билдери:helou:Почнав да одам в теретана пред 2 недели(после пауза од 6 месеци)ама со училиштео имам време да одам два пати неделно само-па ме интересира дали е во ред ако не ги делам вежбите по групи туку вежбам за сите мускули на едно одење?
напоредно одам, полека полека..сеуште не сум го поминал ни првиот месец.Друже, у теретана без малку форсирање резултатите се одолговлекуваат.. Мора малце да се форсира да добиеш на маса прво, па после тоа следуе чистење..
Значи мое мислење е тоа, ја вежбам некојси 4 ипол години, така ми кажале и така ти кажувамСега си уште на почеток, али после ете еден месец дур ги навикнеш мускулите почни со малку форсирање, три серии со малку поголема килажа, дур као шо реков се добие малце на маса.. покасно ке се видат резултатите, за некој 4 до 5 месеци и ке бидеш прилично воодушевен
) После моеш да си праиш поише серии со помала тежина за оформуење на мускулот, дефиниција.
Ова накратко го опишав, но мислам дека одприлика ме свати шо сакав да кажам. :wink:
Слободно мешај го овесни снегулки или некои житарици, но не и со соино брашно.poz bilderi :helou: imam procitani negde deka proteinot mozi da go mesam zaedno vo ovesni snegulki,i soino brasno.ke mozi da mi kazi nekoj dali e dobro da se mesat ili to so citav e dezinformacija.tnx pred vreme:uvo:
Васе ти кажа во глобала како е вистински, но заборави да ти обрне внимание на она што ти го имаш пишано, а е погрешно. ИСХРАНА. Прилагодија исхраната према она што сакаш да го постигнеш. Ти си тоа што јадеш. Тренингот е само стимулација за раст или доколку се по него правиш погрешно,пропаст.Сакам да прашам...пошто ја почнав во теретана од апсолутна 0 пред 2 недели, за колку време би можел да очекувам некојси видливи резултати? Во теретана си ги работам стандардните вежби, без некојси големи килажи. Немам вишок килограми и не користам никакви додатоци. Ама не се клукам секој ден со мрсни работи, шекери и не знам ти што. Повеќе овошје јадам на сабајле, ручек и нешто ситно пред 19 часот.
Не, не ми се брза ама сакам онака ориентационо да очекувам. хехе.
Како било кај другите, после колку време кај нив биле видливи резултатите.
Извини, ама не сватив што е погрешно. Да не сватиме погрешно. Мрсна храна одбегнувам ама не значи дека еднаш неделно нема да си купам нешто за душичкатаСлободно мешај го овесни снегулки или некои житарици, но не и со соино брашно.
Васе ти кажа во глобала како е вистински, но заборави да ти обрне внимание на она што ти го имаш пишано, а е погрешно. ИСХРАНА. Прилагодија исхраната према она што сакаш да го постигнеш. Ти си тоа што јадеш. Тренингот е само стимулација за раст или доколку се по него правиш погрешно,пропаст.