Hardcore G, пробај ја оваа модификација
5 celi jajca i casa jogurt
multivitamini b-coplex vit c i e
250 grama pileski stek so zelencuk i 2 vareni krompiri
Doza PROTEN so Oriz prethodno varen
Rucek 250 grama pileski stek so zelencuk i 2 vareni krompiri
kreatin
treing
posle trening-doza Gejner kreatin (dextroza ako mesto gejner upotrebuvas protein)
5 celi jajca so casa mleko
Griz so Ovesni snegulki (ova kako uzinka vo tekot na denot) vo tekot na denot 4-5 litri voda
plus i trublus 4 kapusli po edna pred rucek 2 pred trening i pred spienje toa bi bilo toa
B_O_K_I,
Slobodno primeni go toj nacin n aishrana, no zadolzitelno da imas vo sekoj obrok obilni salati. Vo zavisnost od izgledot kemoras povremeno da vnesuvas i jagleni hidrati, so cel da go pottiknes metabolizmot, za toj da ne se uspori so ovoj nacin na hranenje.
Со 3 кила ништо нема да напраиш па колку сакаш вежбај.Градни мускули во домашни услови?
освен склекови? иам и бучици од 3кг
И оваа можеш дома да ја импровизираш со 2 маси/столици........Градни мускули во домашни услови?
Почни да правиш секој ден склекови, 4 серии, 2 пати во денот, а репетиции колку што можеш. Прави ги склековите ПРАВИЛНО. Со тек на време ќе добиеш на сила и ќе можеш да правиш повеќе репетиции. Кога ќе можеш да направиш околу 30 правилни склекови во 8 серии 2 пати во денот како шо кажав погоре, ќе поминеш на понапредно ниво односно со ташна на грб.Градни мускули во домашни услови?
Не прај секој ден склекови,пошо мускулите треба да се одмараат.Градни мускули во домашни услови?
Може слободно да прави склекови секој ден затоа што вежба со сопствената тежина а не со тегови. Јас вежбав секој ден и направив солидна груда:helou:Не прај секој ден склекови,пошо мускулите треба да се одмараат.
Јас би ти препорачал секој втор ден да правиш склекови,исто и јас правам така,правилни склекови значи,4 серии,по 15 највеке.Со тек на време ке се навикнеш,ке добиеш на сила и ке можеш да правиш повеке склекови.Епа срекно
![]()
А зошто би немало резултати? Со степерот се вежбаат нозете, најмногу ,,мава,, на листовите и задникот.што мислите за степер (stepper), дали има резултати вежбањето на него, кои делови од телото се зацврстуваат итн итн?
Беај бе таму прв ден склекови да му пукнат грудите,па после да се излежава и када со топла вода и да ги масира со сапун грудите за да му се опуштатаМоже слободно да прави склекови секој ден затоа што вежба со сопствената тежина а не со тегови. Јас вежбав секој ден и направив солидна груда:helou:
Убав избор за аеробен тренинг и зацврстување првенсвено на нозе и задник.што мислите за степер (stepper), дали има резултати вежбањето на него, кои делови од телото се зацврстуваат итн итн?
Можам по 15 у серија, 4 серии со по 45 секунди одмор.Беај бе таму прв ден склекови да му пукнат грудите,па после да се излежава и када со топла вода и да ги масира со сапун грудите за да му се опуштата
Штом нема вежбано до сеа груди,нека одмара еден ден,да се навикне малце,нека вежба 2 недели како што му кажав,па после коа ке се навикне на склековите и тежината,може секој ден да ги прави без проблем.
Не сакам после да се жали тука сме го префорсирале![]()
Епа не му ја мисли брат,почнувај слободно секој ден да вежбаш,со највеке одмор од 1 до 1 и пол минута и до лето звероња сиМожам по 15 у серија, 4 серии со по 45 секунди одмор.
А и не ме болат груди пошо иам праено склекови и претходно, ја терав табелата 100 склека за 6 недели, само не ја истерав до крај.
При вежбање многу важно е телото да биде хидратирано. Енергетските пијалоци нагло ја зголемуваат енергијата, но полошо е што за брзо време дејството се губи и се чуствуваме уште по омалаксани од претходно.Абе има некакви лоши последици ако се пие за време на вежбање енергетски пијалок?