Аминото колку што јас знам служи за одржавање на мускулната маса кога си ВО ПЕРИОД НА СЛАБЕЕЊЕ, а не за слабеење. Затоа се комбинира амино со некој топач за подобар резултат, односно да не ти падне мускулната маса.Па така ми имаат кажувано, јас уште не сум пробал ама и јас планирам да пробам. И јас сакам да се издефинирам и да смалам 4-5 кг (не 10-15кг.) затоа мислам дека аминото нај ќе ни одговара.. Ако имате некој поголемо искуство со амино кажувајте..
Е видиш, кога мислам дека информацијата е небитна, не ја ни запаметувам. Баш вчера ми кажаа дека набавиле од Вучко али по која цена, да ме убиеш не запаметивИзвинете што сум малце оф топик али може некој да ми каже каде се продаваат најефтини тегови во скопјево наше,слушам нешто вучко ова она,кој купил нека пише,фала
Извинете што сум малце оф топик али може некој да ми каже каде се продаваат најефтини тегови во скопјево наше,слушам нешто вучко ова она,кој купил нека пише,фала
I super lepak so selotejt , malce modifikacija , i ete eftin teg :pos2::pos2::pos2:50 денари кило од железара :smir:
ок ако можеш прашајЕ видиш, кога мислам дека информацијата е небитна, не ја ни запаметувам. Баш вчера ми кажаа дека набавиле од Вучко али по која цена, да ме убиеш не запаметивНешто меѓу 120 и 150 денари плочка од кило. Ако некој не ти одговори во меѓувреме до утревечер, ќе ги прашам.
Според она што ми кажаа, ги коштало 2 евра од кило. Значи плочка од 1 кило 2 евра, од 2.5 кг е 5 евра... Кратка шипка (за еднорачни) 370 денари.Извинете што сум малце оф топик али може некој да ми каже каде се продаваат најефтини тегови во скопјево наше,слушам нешто вучко ова она,кој купил нека пише,фала
пуфф скапо е тоа,слушнав негде биле 80 или 90 ден кило али фала брат што се распраша,позСпоред она што ми кажаа, ги коштало 2 евра од кило. Значи плочка од 1 кило 2 евра, од 2.5 кг е 5 евра... Кратка шипка (за еднорачни) 370 денари.
Епа се зависи што суплемент користиш,во антидопинг комисија е поставена листа на недозволени стедства како анаболици или слично.Може некој што знае да ми каже дали тие суплиментите ги сметаат како допинзи или и професионални спортисти ги користат?
Да не мислиш тогаш се сметаат како допинг?Епа се зависи што суплемент користиш,во антидопинг комисија е поставена листа на недозволени стедства како анаболици или слично.
На кутијата на секој суплемент го пишува неговиот состав доколку нема супстанци како овие:
androgens and anabolic steroids
THG
stimulants
beta-2 agonists
EPO
human growth hormone
glucocor ticoids
narcotics
diuretics
autologous transfusion
Тогаш не се сметаат како допинг.
Повекето од нив немаат ништо од гореспоменатите но сепак провери си ако имаш намера да користиш
Да не мислиш тогаш се сметаат како допинг?
Илијаико ги наброја кој супстанции се сметаат за допинг кога се во суплементот, и тогаш спортистот не смее да го внесува тој суплемент!!На кутијата на секој суплемент го пишува неговиот состав доколку нема супстанци како овие:
androgens and anabolic steroids
THG
stimulants
beta-2 agonists
EPO
human growth hormone
glucocor ticoids
narcotics
diuretics
autologous transfusion