А да си направиш сам нели е најдобро :smir:?Едно прашање...Кај може да се купат мали тегови за бицепс до 10 кила ама да може да се додава на него поголема тежина за во иднина по разумна цена може приближно да ми каже некој цена ако знае како идат? Однапред фала
Не е за мене брат за другар е и не е тип што би правел овака сам работи ме сваќаш.Затоа и ме прашуваше он кај би можел да купи така да секоја идеја кај може да се најдат такви тегови е добредојденаА да си направиш сам нели е најдобро :smir:?
за 2000 денара ќе одам секој ден у теретана 3 месеца.Во Делта 800 денари тегот, 120 денари од секој нареден килограм, дека се квалитетни квалитетни се, ама подобро збирај дома шишиња:smir:
Шипка за бенч од 5кг е 1600 денари, од 8кг 1800, 2000 денари од 10кг ??? Така беше нешто ама прилично скапо е
акните од кои стероиди ти избијаа?Умре темава а ? ебате тоа билдерите наместо да биде најактивна овој период кога сите се "стегаат" вие дремете
Мала шала... ја да се пофалам дека земав нов гејнер но не го пијам сега ,,и си земав Омега 3 дека грбот почна нагло да ми се исфрла...Толку од мене :jaj:
Нема гајле тоa, aкните најверојатно ти избиле заради високиот концентрат на јагле и карбонхидрати во гејнерот, затоа одбегнувам ова глупостиве, иако се поефтини од гејнерот до протеинот има огромна разлика, баш заради овие сај ефектс. Не се чести, на 1 у 100 души му се појавуваат вакви работи, но ако не ти ги поднесува телото, продај ги и купи си нешто друго.си земав гејнер и сеа сакам да знам дали ке имам проблеми со актните зашто слушнав дека на некој им се нафрлал грбот лицето ...
пс. dymatize mega gainer земав и имам 17 год
пс2. до сеа не сум имал проблеми со акни
не сум луд да земам стероиди...:smir: изгледа ми е од Анимал Стакот или од Креатнот а може и од протеинчето да ми е ... не е битно ,земав од аптека продукти за да ги исчистам ...акните од кои стероиди ти избијаа?