Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
3 јуни 2009
Мислења
7
Поени од реакции
1
odam redovno u teretana 6 meseci i ima dobri rezultati, ne forsiram tezina :) ne treba nisto pofeke osven dobro telo za poveke zeni da se lepat za mene preku leto na plaza :sekss:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Едно прашање...Кај може да се купат мали тегови за бицепс до 10 кила ама да може да се додава на него поголема тежина за во иднина по разумна цена може приближно да ми каже некој цена ако знае како идат? Однапред фала :)

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Едно прашање...Кај може да се купат мали тегови за бицепс до 10 кила ама да може да се додава на него поголема тежина за во иднина по разумна цена може приближно да ми каже некој цена ако знае како идат? Однапред фала :)
А да си направиш сам нели е најдобро :smir:?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
А да си направиш сам нели е најдобро :smir:?
Не е за мене брат за другар е и не е тип што би правел овака сам работи ме сваќаш.Затоа и ме прашуваше он кај би можел да купи така да секоја идеја кај може да се најдат такви тегови е добредојдена :)

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Во некои од продавниците за спортска опрема има празни бучици (со додавање тежини), е сеа и тежините ако сака да ги купи ќе ги плати малце посоленко ама тоа е тоа.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Во Делта 800 денари тегот, 120 денари од секој нареден килограм, дека се квалитетни квалитетни се, ама подобро збирај дома шишиња:smir:

Шипка за бенч од 5кг е 1600 денари, од 8кг 1800, 2000 денари од 10кг ??? Така беше нешто ама прилично скапо е

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Има ли некој што знае како се движат цените за теретаната во Александар Палас?

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Во Делта 800 денари тегот, 120 денари од секој нареден килограм, дека се квалитетни квалитетни се, ама подобро збирај дома шишиња:smir:

Шипка за бенч од 5кг е 1600 денари, од 8кг 1800, 2000 денари од 10кг ??? Така беше нешто ама прилично скапо е
за 2000 денара ќе одам секој ден у теретана 3 месеца.
така да најного се исплаќе теретана,оставејте тии тегове шо ќе ви се дома у теретаанта имате се шо ви треба...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Умре темава а ? ебате тоа билдерите наместо да биде најактивна овој период кога сите се "стегаат" вие дремете :)

Мала шала... ја да се пофалам дека земав нов гејнер но не го пијам сега ,,и си земав Омега 3 дека грбот почна нагло да ми се исфрла...Толку од мене :jaj:

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Умре темава а ? ебате тоа билдерите наместо да биде најактивна овој период кога сите се "стегаат" вие дремете :)

Мала шала... ја да се пофалам дека земав нов гејнер но не го пијам сега ,,и си земав Омега 3 дека грбот почна нагло да ми се исфрла...Толку од мене :jaj:
акните од кои стероиди ти избијаа?

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
си земав гејнер и сеа сакам да знам дали ке имам проблеми со актните зашто слушнав дека на некој им се нафрлал грбот лицето ...

пс. dymatize mega gainer земав и имам 17 год
пс2. до сеа не сум имал проблеми со акни

Тошо Малерот

Фудбалер
Член од
12 април 2009
Мислења
79
Поени од реакции
3
Отиднав еднаш на ова срањево и после 5 дена ме болеа рацете... :uvo:

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
Па те болат затоа што си улежан и си го активирал мускулот сега, лошо е да не те болат... ако не боли значи не е у ред :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
си земав гејнер и сеа сакам да знам дали ке имам проблеми со актните зашто слушнав дека на некој им се нафрлал грбот лицето ...

пс. dymatize mega gainer земав и имам 17 год
пс2. до сеа не сум имал проблеми со акни
Нема гајле тоa, aкните најверојатно ти избиле заради високиот концентрат на јагле и карбонхидрати во гејнерот, затоа одбегнувам ова глупостиве, иако се поефтини од гејнерот до протеинот има огромна разлика, баш заради овие сај ефектс. Не се чести, на 1 у 100 души му се појавуваат вакви работи, но ако не ти ги поднесува телото, продај ги и купи си нешто друго.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
акните од кои стероиди ти избијаа?
не сум луд да земам стероиди...:smir: изгледа ми е од Анимал Стакот или од Креатнот а може и од протеинчето да ми е ... не е битно ,земав од аптека продукти за да ги исчистам ...

Kajgana Shop

На врв Bottom