The 4400

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте јас последан епиода шо ја гледав беше кога почнаа масовно да ја раздаваат онаа зелена течност.Така заврши трета сезона или...?

Go razdavaa promicinot vo 3 i potoa vo 4 sezona prodolzi koga se javija THE MARKED koi sakaat da gi unistiat 4400, i vo vrska so promicinot - doktorot izmisli test za toa koj moze da go primi a koj ne.. oti neli 50/50 bea sansite za da prezivees. I isto so se pojavi Colin i so si napravija svoj mal grad vo Seatle... i ne mi teknuva so dr.. zaboraviv veke :)

првите неколку епизоди беа екстра интересни ама ка шо ќе вида дека им е успешна серијата и им носи паре ќе исмисла и некој непотребни работе ссамо да снимаат што појке можат. затоа престанав да ја гледам после 10 епизоде.

Serijata pocna da se emituva na Sitel televizija sekoj ponedelnik od 22:10 casot. jas ne ja gledav prvata epizoda. Ako ima repriza ke ja gledam ako ne jbg ke pocneme so vtorata epizoda:toe:

Почнав да ја гледам на Сител... ЕПТЕН Е ЈАКА!!!!!!!!!!! Одвај чекам втора епизода...

@Arioth:
Има реприза во сабота или недела мислам.. после полноќ..

баш сега ја гледам репризата од филмов и многу е закон (Од сега ќе го гледам филмов )

баш сега ја гледам репризата од филмов и многу е закон (Од сега ќе го гледам филмов )

Иако ја имам на цедиња. Серијава...ја изгледав прва сезона(пред година дена...можда малку помалку :) ),и втора сезона слободно ќе го скршев цедето да ја гледав уште малку. Па толку досадна ми стана,ама не знам,еве оваа ќе ми биде втора шанса да ме зарази серијава,па да видам што ќе направи. У секој случај,првите епизоди беа брилијантни и ги гледав без да трепнам ниеднаш :helou:

Ја изгледав 4-та сезона.Одлична серија.Штета што нема да има 5-та сезона.Ама како заврши 4-та нема ни потреба од уште една сезона.:helou:

Gi cuva li nekoj prevodite od site sezoni?? Gi najdov site epizodi dosega snimeni ama ne smeam da pustam ni edna dodeka ne najdam prevod inace treba da gi gledam sam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom