Не знам до кај ти е гледана, али како и повеќето серии, почетокот е јак, а после се разводнуваат работите. Моментално Хероес ги снимат како да се мини серија, Набиено со акција.
Денес само шо ја гледав првата епизода. Многу добра серија, слична на Heroes па ќе видам понатаму шо ќе биди. Моментално ги слегвам наредните 3 епизоди.
Super e The 4400.. Sega pocnav da ja gledam 4 sezona 2 epizoda e momentalno, sekoja nedela ja davaat vo USA.. Interesna e epten. Prasanjeto e kaj e Alana? Dali ja zedoa pak ili... Inace milo mi e sto se vrati Jordan Collier od mrtvite i sto i gi zemaa mokite na Isabelle. Se pointeresno stanuva. Dali ke se spreci katastrofata so davanjeto promicin na obicni luge ili ne. Edna od moite omileni serii e The 4400. Ke i napravam review koga ke imam vreme.. zasluzuva.
најдобрата серија според мене досега... ве молам не споредувајте ја Heroes, можеби тематски е блиску но 4400 сценариото е многу подобро... за разлика од повеќето други серии, чија прва сезона е ОК и понатаму почињат да ја тупат и да потсеќат на novelas кај тхе 4400 ова не го забележав... или којзнае можеби ептен сум фасциниран
зашто сум манијак по сериите исто би ви ја препорачал и DEXTER
Jas ja gledav do pred 1-2 meseci 4 sezona.. ama ja prekinaa.. ne znam dali pravat pauza ili ke ja ukinat na celo. Ili pak kraj na sezona bese. U prethodnite 3 sezoni bea po 12-13 epizodi za edna sezona i godinava zastanaa na 13, pa izgleda e kraj na sezonata, a i ne mi se dopaga kako zavrsi poslednata epizoda. Glupo e so prekinaa
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.