The 4400

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Еј ја има некој гледано 4400, закон серија жими све. Се снима 4та сезона моментално, а првите 3 се закон
.
250px-The_4400_-_intro.jpg

250px-The_4400_-_intro.jpg

Gi imam prvite tri sezoni. Ova e letna serija. Se prikazuva juli, avgust. Heroes e vo nejzin stil, luce so razni moci.

Da ama ja neam gledano Heroes, taka da sea za sea ovaa mi e najBESt serija od toj tip.

Не знам до кај ти е гледана, али како и повеќето серии, почетокот е јак, а после се разводнуваат работите. Моментално Хероес ги снимат како да се мини серија, Набиено со акција.

Ја имам гледано до крај, и баш ми е ок, само што ептен онаа војната ја направија како крвна одмазада :roll

Денес само шо ја гледав првата епизода. Многу добра серија, слична на Heroes па ќе видам понатаму шо ќе биди. Моментално ги слегвам наредните 3 епизоди.

gi iam izgleano 3te sezoni od the 4400 i heroes do tamu do kaj so e snimen
seriite se dobri :raz: ali od batllestar galactica bolje serija nema

Super e The 4400.. Sega pocnav da ja gledam 4 sezona 2 epizoda e momentalno, sekoja nedela ja davaat vo USA.. Interesna e epten. Prasanjeto e kaj e Alana? Dali ja zedoa pak ili... Inace milo mi e sto se vrati Jordan Collier od mrtvite i sto i gi zemaa mokite na Isabelle. Se pointeresno stanuva. Dali ke se spreci katastrofata so davanjeto promicin na obicni luge ili ne. Edna od moite omileni serii e The 4400. Ke i napravam review koga ke imam vreme.. zasluzuva.

Сум ги гледала сите до сеа...супер серија како и да е...чекаме нови епизоди...

најдобрата серија според мене досега... ве молам не споредувајте ја Heroes, можеби тематски е блиску но 4400 сценариото е многу подобро... за разлика од повеќето други серии, чија прва сезона е ОК и понатаму почињат да ја тупат и да потсеќат на novelas:) кај тхе 4400 ова не го забележав... или којзнае можеби ептен сум фасциниран:)
зашто сум манијак по сериите исто би ви ја препорачал и DEXTER

Интересна серија ја гледав на Ејч Би О.Само многу сезони се снимани без потреба.

Jas ja gledav do pred 1-2 meseci 4 sezona.. ama ja prekinaa.. ne znam dali pravat pauza ili ke ja ukinat na celo. Ili pak kraj na sezona bese. U prethodnite 3 sezoni bea po 12-13 epizodi za edna sezona i godinava zastanaa na 13, pa izgleda e kraj na sezonata, a i ne mi se dopaga kako zavrsi poslednata epizoda. Glupo e so prekinaa :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom