The 4400

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
k nema veze izgleda sum bil pospan vcera vecer :)
gi najdov prevodite za site 4 sezoni .. ako mu treba na nekoj neka kaze

Ја загледав тро на Сител, ама одма ја баталив, да ти емм техниката и опремата на Сител, и најјаката серија да ти ја пуштат, ќе ја баталиш! Иначе добра приказна. Само да каже некој дали на крајот се открива каде биле, што правеле тие 4400?

Серијата е закон, знам затоа што ја имам гледано рекламата, добра приказна, по мој вкус... ама не ја пратам, немам ни време, ниту знам во кој термин е...

Samo edno kratko pitanje, od forumo so zagreav da ja najdam da ja gledam posle heroes i neso me buni , kolku epizodi ima prvata sezona , mozno li da se samo pet , na nekolku torento mi dava samo pet? fala unapred

Samo edno kratko pitanje, od forumo so zagreav da ja najdam da ja gledam posle heroes i neso me buni , kolku epizodi ima prvata sezona , mozno li da se samo pet , na nekolku torento mi dava samo pet? fala unapred
Толку се, ич нека не те буни. 5 епизоди се , првата трае саат и пол.

Не знам јас знам дека првата е 22 епизоди. Почнува како ѓи откриваат моќите а завршува како Питер треба да експлодира и Нејтан го носи со себе да го „детонира“. Идн треба да умре, Клер да дознае кои и се родители, Ајзак да умре исто Хиро во иднината да отиде и некои слични ситуации ако си го изглеал ова што го кажав значи тие 22 епизоди некако ги......... незнам 22 се. Втората има 11 ама требаше 22 ама заради штрајкот на сценаристите се прекина. Позз!!!!!!!

да стварно е закон и ја глеам...али од кога престанаа на тв да ја даваат не симнав нови сезони од нет...:kafe:

4400

Ја гледа ли некој серијата 4400 на сител?? Многу е интересна, им ја препорачувам на сите што им се свиѓаат 24 и Lost.

Ако има ваква тема јас не можев да ја најдам:toe::smir:

4400 не можеш да ја сместиш во ист кош со 24.

Не знам што да кажам за 4400. :toe: Пилотот и првите епизоди ми беа толку многу добри што претпоставував дека ова ќе биде една од најдобрите серии на сите времиња. Арно ама, по тие епизоди ми стана ТОЛКУ, ама ТОЛКУ досадна... :nesvest:
Секако дека е далеку полоша и од 24 и од Лост.
Штета.

Ej serijata e zakon. Edvaj cekam da dojdat vtornik i sreda za da ja gledam na Sitel. Pozdrav

Имам глеано неколку епизоди на HBO порано.Серијата ми делуа како добра да е :helou:

Многу добри епизоди.Супер ееее 4400 рулззз :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom